Sport

Mihai Stoica a anunţat viitorul antrenor de la FCSB: “E bun şi foarte serios”

Mihai Stoica a anunţat în direct la tv faptul că Mihai Pintilii va fi viitor antrenor principal la FCSB. Managerul este bucuros că fostul fotbalist nu a acceptat oferta lui Edi Iordănescu de a merge la naţională.
01.02.2022 | 00:00
Mihai Stoica a anuntat viitorul antrenor de la FCSB E bun si foarte serios
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a fost ofertat de Edi Iordănescu pentru a face pasul la echipa naţională a României din postura de antrenor secund. Cei doi au colaborat în cele trei luni în care Edi a fost “principal” la FCSB, în toamna trecută.

Mihai Stoica a anunţat viitorul antrenor de la FCSB: Mihai Pintilii!

Însă, după derby-ul cu Dinamo, câştigat de FCSB cu 3-0, Mihai Pintilii a anunţat că va rămâne la roş-albaştrii, spre bucuria lui Mihai Stoica, managerul sportiv al roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a spus la Telekomsport că Mihai Pintilii va fi viitor antrenor principal la FCSB, iar cine va veni la echipă va trebui să lucreze cu el:

„A renunţat la salariu, pentru a fi în staff. Şi ştie foarte bine că e pregătit pentru a fi principal într-un viitor apropiat, depărtat, aşa. Dacă pleacă, nu-l pot opri, dar pe mine m-ar durea mult.

ADVERTISEMENT

“Pintilii e al nostru, e acolo. Cine vine, trebuie să lucreze cu el. E bun şi foarte serios”

Chiar aş fi foarte dezamăgit. Da, e indiscutabil (n.n. întrebat dacă-l pregătesc pentru a fi antrenor principal). Asta am văzut în Italia. Giuseppe Baresi, fratele lui Franco Baresi, era antrenor cu toţi.

A venit Mourinho şi a zis că rămâne. Pintilii e al nostru, e acolo. Cine vine, trebuie să lucreze cu el. E bun şi foarte serios”, a spus Mihai Stoica la Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Pintilii, două perioade ca jucător la FCSB!

Mihai Pintilii a evoluat în două perioade la FCSB: 2012-2014 şi 2016-2020. S-a retras de la roş-albaştrii şi a devenit antrenor secund la FCSB, post pe care l-a ocupat în ultimii doi ani.

După numirea lui Edi Iordănescu la echipa naţională, Mihai Pintilii a fost ofertat de acesta pentru a-i deveni “secund” la prima reprezentativă, însă după derby-ul cu Dinamo a refuzat oferta pentru a rămâne la FCSB.

ADVERTISEMENT
Mihai Pintilii, în timpul meciului FCSB - FC Argeş. Sursa: sportpictures.eu
Mihai Pintilii, în timpul meciului FCSB – FC Argeş. Sursa: sportpictures.eu

Toni Petrea: “Ne înțelgem din priviri, ar fi o pierdere pentru mine”

Toni Petrea, antrenorul principal de la FCSB, a declarat, la finalul meciului câştigat cu 3-0 în Şoseaua Ştefan cel Mare, că ar fi fost o pierdere ca Pintilii să plece de la echipă:

“Eu mă înțeleg foarte bine cu el, am lucrat cu el de când am venit aici, ne înțelgem din priviri, ar fi o pierdere pentru mine. Avem o relație profesională foarte bună”, a spus Petrea.

FCSB este pe locul secund în Liga 1, la 8 puncte de liderul CFR Cluj. Vicecampioana a recuperat două puncte în ultima etapă, profitând de remiza echipei lui Dan Petrescu împotriva Botoşaniului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 7,60 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT