Fotbal intern

Mihai Teja pleacă de la Poli Iaşi! I-a anunţat pe oficialii echipei că nu mai vrea să continue

23.12.2019 | 12:57
Mihai Teja pleaca de la Poli Iasi Ia anuntat pe oficialii echipei ca nu mai vrea sa continue
ADVERTISEMENT

Mihai Teja i-a anunțat pe șefii lui Poli Iași că nu mai vrea să continue pe banca tehnică a ieșenilor. În ultimele 5 partide din Casa Pariurilor Liga 1, echipa sa a pierdut de fiecare dată și a ajuns pe locul 11 în campionat cu 22 de puncte.

Mihai Teja și-a dat demisia de la Poli Iași

Anunțul demisiei lui Mihai Teja a fost oficializat pe site-ul lui Poli Iași, printr-un comunicat semnat de Adrian Ambrosie, președintele executiv:

ADVERTISEMENT

Clubul nostru și antrenorul principal, Mihai Teja, au ajuns, de comun acord, la o despărțire pe cale amiabilă, fără pretenții financiare suplimentare.

Îi mulțumim lui Mihai Teja pentru munca depusă care a dus la cel mai bun start de sezon din istorie pentru Politehnica – 7 meciuri fără înfrângere – 4 victorii, 3 egaluri.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, ultimele rezultate nu au fost satisfăcătoare și au dus la această decizie. Îi dorim mult succes în continuare”.

„Eu sunt primul vinovat!”

„Atunci când nu ai rezultate, e normal ca lumea să înceapă să dea în tine. Nu am venit să păcălesc pe nimeni şi nici nu vreau să păcălesc pe cineva la Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT

Am încercat să-mi fac munca, am încercat să mă aliniez la bugetul pe care echipa îl vrea”,  a spus Mihai Teja după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș (1-2).

„Am încercat să aducem jucătorii care au dorit să vină aici şi pe bugetul pe care-l avem. Responsabilitatea e a mea.

ADVERTISEMENT

În primul rând eu sunt primul vinovat, dar cred că toţi suntem de vină, la fel ca şi atunci când câştigăm şi lucrurile merg bine”, a continuat fostul tehnician al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT