Fotbal intern

Mihai Teja și Edi Iordănescu, desființați de Ionel Ganea. “A ajuns acolo dintr-un anturaj!” / “A devenit antrenor pentru că-l avea pe taică-su cu relații!”

22.02.2019 | 17:53
Mihai Teja si Edi Iordanescu desfiintati de Ionel Ganea A ajuns acolo dintrun anturaj  A devenit antrenor pentru cal avea pe taicasu cu relatii
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea îi desființează pe Mihai Teja și Edi Iordănescu! Fostul internațional român susține că cei doi antrenori nu ar fi trebuit să primească șansa de a pregăti echipe din Liga 1 Betano și a explicat de ce.

Ionel Ganea este de părere că Mihai Teja a ajuns antrenorul FCSB-ului pentru că a avut relații bune cu Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, iar pentru Edi Iordănescu a intervenit Anghel Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

Mihai Teja și Edi Iordănescu au fost desființați de Ionel Ganea

“La Steaua nu există stabilitate din niciun punct de vedere, chiar dacă patronul are bani. Nu știe să gestioneze situația. Inclusiv antrenorul pe care l-a adus nu a jucat fotbal la profesioniști nicoodată. Acum toți caută scuze că a fost bolnav, că a fost așa. A ajuns acolo dintr-un anturaj, să zic așa.  Noi vorbim de profesionism, nu vorbim de amatorism sau de copii sau juniori. Când te duci la școala de antrenori se spune clar că trebuie să fi fost jucător în Liga 1, să fi avut meciuri în Liga 1, să fi jucat la nivel internațional, dar în România totul se face pe relații de prieteni, se rezolvă.

Ai făcut un stagiu informativ, așa de pregătire. Dacă mergi să faci o școala de antrenori într-o țară străină trebuie să fi fost cel puțin cinci ani la echipa națională, să fi jucat la nivel internațional. Școala costă peste 20.000 de euro, trebuie să stai acolo de luni până vineri, sunt niște reguli. Atât timp cât nu ai un nume în fotbal este foarte greu să te respecte jucătorii în vestiar. Îți va fi foarte greu să te impui, poți avea tu filosofie, să fi lucrat cu nume importante, dar dacă nu ai un nume, jucătorii nu te vor respecta”, a spus Ionel Ganea la Prosport Live.

ADVERTISEMENT

Atac la Edi Iordănescu: “N-are niciun joc în Liga 1! Dacă are unul, are din greșeală!”

Edi Iordănescu într-o conferință de presă susținută la Gaz Metan Mediaș

Edi Iordănescu a fost jucător de tenis de picior şi făcea chefuri de chefuri până la 30 şi ceva de ani. Când a văzut că nu mai are ce să facă, s-a făcut şi el antrenor, că îl avea pe taică-su mare antrenor, cu relaţii şi aşa mai departe… Ce a jucat? (n.red. Iordănescu jr. a jucat la Steaua). Nu are niciun joc în Liga 1! Dacă are unul, are din greşeală.(n.red. – şi-a demonstrat valoarea la câteva echipe) – Normal că demonstrezi când ţi se pune totul pe tavă şi eşti împins de la spate.

(n.red. – Edi Iordănescu are un meci jucat la Steaua în Liga I în sezonul 1995 – 1996) –Păi un meci, tu ştii câte meciuri trebuie să ai ca să fii antrenor în Liga 1? E o regulă când te apuci în şcoala de antrenori, mai ales în şcoala Pro. Păi despre ce vorbim? Trebuie să fi fost jucător internaţional, trebuie să fi fost cu cel puţin “n” meciuri în Liga I.Păi îl apreciază patronii din România, dar mai rămâne de văzut cât timp, a spus Ionel Ganea, la ProSport LIVE. 

ADVERTISEMENT