Life

Mihai Trăistariu, cuprins de durere după ce a fost la mormântul părinților. Ce a găsit la locul de veci

Mihai Trăistariu a fost cuprins de durere după ce a vizitat mormântul părinților. La locul de veci nu a găsit o priveliște tocmai plăcută.
10.10.2022 | 21:46
Mihai Traistariu cuprins de durere dupa ce a fost la mormantul parintilor Ce a gasit la locul de veci
Ce a spus Mihai Trăistariu despre mormântul părinților. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a mers zilele acestea la locul de veci al părinților săi și acolo a fost cuprins de o durere profundă. Atât din cauza dorului de părinți, dar și cauza priveliștii deloc plăcute.

Ce a găsit Mihai Trăistariu la mormântul părinților săi

Solistul a mărturisit că s-a întristat să-și vadă mormântul părinților neîngrijit. Drept urmare, a decis să ia măsuri pentru a-l înfrumuseța. Vrea ca totul să fie decorat cu gresie.

ADVERTISEMENT

”Am sunat preotul, l-am rugat să-mi dea un om să aranjăm acel mormânt și să-i punem niște gresie, ceea ce se va și întâmpla în viitorul apropiat”, a spus Mihai Trăistariu pentru Antena Stars, notează Spynews.

Mormântul părinților lui Mihai Trăistariu se află în Piatra Neamț, acolo unde s-a născut, de fapt, interpretul acum în vârstă de 42 de ani. Pe acasă, el trece destul de rar, în special atunci când are concerte în zonă, așa cum s-a întâmplat de curând.

ADVERTISEMENT

În Piatra Neamț, lui Mihai Trăistariu i-a mai rămas doar un frate, de profesie pictor.

”Eu când trec prin Piatra-Neamț, trec o dată pe an, maxim de două ori, dacă am un concert în zonă, acum am avut la Lacul Roșu.

Trec pe la mormântul părinților și trec să-mi vizitez fratele, am un frate pictor rămas în Piatra-Neamț. Am fost pe la cimitir, normal că sentimentul e de nostalgie și de tot ceea ce înseamnă amintiri frumoase.

ADVERTISEMENT

Doar că am găsit mormântul puțin degradat așa. Dacă nu sunt copiii care să se ocupe de mormântul părinților lor, nu e nimeni”, a mai adăugat solistul.

Părinții lui Mihai Trăistariu au murit de cancer

Mihai Trăistariu a fost marcat de decesul părinților săi, mai ales că ambii au fost răpuși de cancer. Cea mai dureroasă pierdere, însă, a fost cea a mamei. Femeia a murit în 2006, la două zile după ce Mihai Trăistariu a obținut locul 4, la Eurovision.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă și-a pierdut părinții, cântărețul îi are alături pe cei doi frați ai săi: Vasile și Geanina Trăistariu. Primul este pictor, iar sora este profesoară de matematică.

ADVERTISEMENT