Life

Mihai Trăistariu, despre adevăratul examen de Bacalaureat dat în liceu. ”Proba” la care a picat: „Le era rușine”

Mihai Trăistariu, complexe în liceu din cauza înălțimii. De ce era refuzat artistul de fetele pe care le plăcea și la ce măsură drastică a vrut să apeleze
27.06.2023 | 14:54
Mihai Traistariu despre adevaratul examen de Bacalaureat dat in liceu Proba la care a picat Le era rusine
Mihai Trăistariu, complexat în liceu din cauza înălțimii. Sursa.instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu este tot timpul cu zâmbetul pe buze și pare că are mare încredere în el. Mai ales dacă ne uităm la pozele postate pe rețelele de socializare, nu ne-am imagina vreodată că artistul ar putea avea un complex. Cu toate acestea, Mihai Trăistariu a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK care este motivul pentru care fetele îl refuzau în liceu. Pentru el, examenul maturității a apărut cu adevărat când a fost refuzat de gagici și a început să fie complexat din cauza asta. Cât despre examenul în sine, Mihai nu a avut niciodată probleme cu notele!

Mihai Trăistariu, despre cel mai mare complex din liceu: “Le era rușine”

Artistul a recunoscut că s-a confruntat cu primele complexe în perioada liceului. Din pricina înălțimii, unele fete îl refuzau, mai ales dacă erau mai înalte decât el. Solistul spune că a suferit în acea perioadă din cauza acestui lucru.

ADVERTISEMENT

“Mi s-a întâmplat la liceu să îmi placă de anumite fete și să fiu refuzat. Atunci mi s-au construit primele complexe, încă din clasa a 10-a. Așa se întâmplă. Te mai îndrăgostești de o colegă de bancă. Eram micuț de statură și am rămas micuț. Mai mergeam la discotecă sau ce era pe atunci și mă refuzau fetele, pentru că erau mai înalte decât mine.

Atunci am avut complexe mari pe partea de înălțime. Eu am 1,70 în înălțime, iar ele aveau tot cam atât. Dacă mai purtau și tocuri, erau și mai înalte decât mine. Mă gândesc că poate le era rușine să danseze cu mine, nu știu. Atunci m-am complexat rău din cauza asta”, a declarat Mihai Trăistariu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a vrut să-și facă operație la picioare

Se pare că nemulțumirea legată de înălțime era la un nivel major. Deoarece artistul a vrut să apeleze la chirurgie, pentru a-și face o operație de înălțare. Mama sa însă, a fost total împotriva acestei idei.

“M-am dus la mama, care făcuse medicină și i-am spus că nu mă interesează, eu vreau să mă operez. Vreau să îmi tai picioarele. Am citit eu undeva în China se face o operație, unde îți taie picioarele, ca să fii mai înalt. Și așa e, există operații estetice, îți umblă la picioare. Stai 7 luni în ghips, îți pun niște rotițe, ca să îți crească cartilajele. E o nebunie. Iar mama a înnebunit când m-a auzit.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că nu pot să fac așa ceva, că am luat-o razna. Mi-a spus că o să mai cresc eu, m-a păcălit. Dar nu am mai crescut. Dar am avut eșecuri. Invers nu mi s-a întâmplat. Să mă placă vreo colegă și să o refuz eu. Mai mult acum, că am multe pretendente și trebuie să le mai și refuz. Eu sunt băiat cuminte, sunt cu relațiile , nu prea sunt eu aventurier. Se mai dau la mine acum, dar pe atunci nu prea se întâmpla”, a mai spus artistul.

Mihai Trăistariu își amuza colegii la ore: “Aveam nevoie de public”

Solistul a dat la facultatea de teatru, dar s-a pregătit intens încă din perioada liceului. Obișnuia să le spună poezii colegilor, care se distrau de mama focului. Unde mai pui că artistul primea și note mai mari pentru prestația sa în fața clasei.

ADVERTISEMENT

“Eu am făcut și astronomie, eram la mate-fizică. Profesoara de astronomie știa că voi da la teatru și mă punea să recit poezii. Îmi punea note pentru că recitam poezii. Veneam în față și le spuneam tot felul de poezii, făceam comedie, râdeau toți. Eu oricum eram pasionat și de astronomie, de cosmos. Am vrut să mă fac astronaut. Dar mă pregăteam pentru teatru și aveam nevoie de public, și de aceea îmi plăcea să îmi distrez colegii.

De cântat nu prea mă puneau la liceu. În schimb, la facultate, da. Mai chiuleam de la cursuri și rămâneam în cameră să cânt. Aveam casete și urlam acolo, în cameră. Eu oricum am fost tocilar în școală. Mai mult decât atât, dădeam și meditații vecinilor. Nu îmi dădeau bani, ci mâncare, orez cu lapte, ciorbă. Le făceam și temele”, a adăugat celebrul cântăreț.

Mihai Trăistariu, diplomă de merit pentru “cel mai cuminte băiat”

În școala generală, artistul a primit un premiu mai neobișnuit. Dacă premiile pentru locul 1 la învățătură erau la ordinea zilei, Mihai Trăistariu a fost declarat și cel mai cuminte copil.

“Nu am avut altercații la liceu. În clasa a 8-a am primit diplomă în careu pentru cel mai cuminte băiat din școală. Eram în prima bancă, timid, liniștit. La capitolul bătăi, eram la polul opus. Eu chiar interveneam și mediam, aplanam conflictele. Eu corectam cot la cot lucrări cu sora mea.

Ea era profă de mate. Și o ajutam să corecteze lucrări. Eu le puneam note prea mari. Mă certa sora mea, dar eu eram foarte darnic. Ea era mai severă. Era ca o joacă pentru mine, dar fiindcă eram foarte bun la matematică, sora mea avea încredere în mine”, a spus Mihai Trăistariu.

Artistul susține că nu se mai face școală așa cum se făcea pe vremuri

Mihai Trăistariu a declarat că face parte din generația în care încă se mai făcea școală în adevăratul sens al cuvântului. Artistul spune că acum lumea s-a modernizat, iar unii profesori nu își mai dau interesul, așa ca altădată.

“Eu am o grămadă de prieteni care sunt profesori. Sora mea e profesoară de mate, managera mea e profesoară de biologie și mai am vreo 10 amici, care predau de toate. Ei se plâng că nu se mai face școală așa cum se făcea pe vremuri. S-au modernizat toate.

La biologie, încep orele cu proiecții de pe YouTube, noi nu aveam așa ceva. Sunt profesori tineri, care sunt leneși și pun copiii să conspecteze din manual, nu fac mai nimic. Atunci sunt plângeri mari, chiar sunt dați afară din școli. Au 25 de ani, nu predau nimic, nu știu nimic, au luat probabil cu 5 examenul. Nu se mai face școală ca pe vremuri.

Înainte școala era mai serioasă. Acum, cu atâta TikTok, copiii stau cu telefoanele pe sub bănci, râd, își dau mesaje. Sunt și multe manuale alternative, îi zăpăcesc pe toți. Clar este că cine vrea să învețe, învață”, a mai spus Mihai Trăistariu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct...
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct la TV pentru ce a plătit sute de mii de euro
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele,...
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele, majorate cu 10% din 2025
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă