Life

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre Rona Hartner. Cum era, de fapt, în spatele camerelor de filmat. „Era luată de fraieră”

Rona Hartner, văzută prin ochii lui Mihai Trăistariu. Ce părere are artistul despre regretata vedetă, după ce a urmărit-o ani la rând
01.12.2023 | 20:59
Mihai Traistariu dezvaluiri despre Rona Hartner Cum era de fapt in spatele camerelor de filmat Era luata de fraiera
Ce părere are Mihai Trăistariu despre Rona Hartner. Artistul a fost mai sincer ca niciodată Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu este unul dintre artiștii pe care moartea îndrăgitei artiste Rona Hartner l-a îndurerat profund. Cei doi au avut numeroase ocazii de a lucra împreună, așa că nu s-a putut abține și a spus câteva cuvinte despre regretata artistă.

Mihai Trăistariu, îndurerat de moartea celebrei Rona Hartner

Rona Hartner s-a stins din viață mult prea devreme. Artista a fost răpusă de o boală gravă și, după ani întregi de luptă cu cancerul, organismul ei a cedat. Azi, spre durerea multora, Rona a fost condusă pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Cimitirul Bellu a fost neîncăpător pentru sutele de oameni care au venit să o conducă pe Rona Hartner pe ultimul drum. Muși dintre colegii ei de breaslă nu s-au putut prezenta, dar asta nu înseamnă că nu au fost cu gândul acolo.

Mihai Trăistariu a fost unul dintre artiștii care a simțit nevoia să pună punctul pe i. Artistul a lucrat de multe ori cu Rona și a avut suficiente ocazii să își facă o părere despre ea.

ADVERTISEMENT

La fel ca mulți alții, Mihai o aprecia enorm pe Rona Hartner pentru cariera sa, dar și pentru felul ei de a fi. Ba mai mult, consideră, de-a lungul timpului, mulți au profitat de bunătatea ei.

”Ea era o ființă foarte bună, blândă, bleagă de bună, era luată de fraieră chiar. Era veselă, optimistă, ca dovadă că din 2019, când a fost depistată cu acest cancer, era foarte optimistă. L-a tratat firesc, vorbea în interviuri, o urmăream. Era optimistă și pozitivă, nici nu s-ar fi gândit vreodată că avea să o omoare cancerul.”, a spus Mihai pentru WOWbiz.

ADVERTISEMENT

Fiica și mama artistei, răpuse de durere la Cimitirul Bellu

Mihai Trăistariu a văzut-o mereu pe artistă ca fiind o persoană extrem de calmă și de bună. Asta, de cele mai multe ori, i-a făcut pe cei din jurul ei să o ia de fraieră. Însă, vedeta nu s-a supărat.

Rona a fost mereu optimistă și aproape că se pot număra pe degetele de la mână momentele în care aceasta a fost tristă. Chiar și după ce a aflat că suferă de cancer, aceasta a continuat să zâmbească și să fie energică.

ADVERTISEMENT

Artista a primit cruntul diagnostic pentru prima dată în 2019. De atunci și până în prezent, s-a luptat și a învins de două ori. Din păcate, anul acesta, destinul a fost unul tragic pentru ea.

În ultimul său an de viață, Rona Hartner și-a retras fiica de la școală. Vedeta parcă a presimțit că nu va mai avea suficient timp să petreacă cu ea. Azi, fiica sa, dar și mama ei au condus-o pe ultimul drum la Cimitirul Bellu din Capitală.

În continuare, fanii ei și-o vor amiti pe Rona Hartner ca fiind o persoană extrem de jovială și de energică. Ori de câte ori îi vor asculta muzica, vor simți că aceasta este printre ei.

ADVERTISEMENT