Life

Mihai Trăistariu, sumă impresionantă pentru noaptea dintre ani. Câți bani va câștiga cântărețul

Mihai Trăistariu, sumă uriașă pentru concertul de Revelion. Pentru câți bani va performa artistul și unde va putea fi ascultat.
31.12.2022 | 22:00
Mihai Traistariu suma impresionanta pentru noaptea dintre ani Cati bani va castiga cantaretul
Mihai Trăistariu, sumă uriașă pentru concertul de Revelion. Pentru câți bani va performa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Eurovision România 2016 va primi o sumă impresionantă pentru noaptea dintre ani. Câți bani va câștiga cântărețul din Constanța care este în industria muzicală de foarte mulți ani. Ce tarif are vedeta.

Mihai Trăistariu, sumă uriașă pentru concertul de Revelion. Pentru câți bani va performa

Mihai Trăistariu a profitat de colaborările pe care le-a avut în vara anului acesta pe litoralul din Bulgaria, acolo unde va cânta la trecerea în noul an. Fostul component al formației Valahia va avea trei reprezentații.

ADVERTISEMENT

Pentru momentele sale vedeta va încasa suma de 6.000 de euro, fiind vorba de trei resorturi diferite. Asta înseamnă că artistul va alerga de la un eveniment la altul, fiecare program având o durată de circa 45 de minute.

„Am avut noroc cu bulgarii ăștia, m-am legat de două veri încoace de ei, am cântat vara, în aer liber, sunt mulți turiști români acolo, au încins hora, așa că repertoriul meu merge bine.

ADVERTISEMENT

S-au lipit de sufletul meu, iar de Revelion voi cânta la trei resorturi din Bulgaria, pentru 2.000 de euro la fiecare concert, plus TVA. Sunt și bulgari, și turiști austrieci, dar trei sferturi sunt români.

Mai bag și o piesă în franceză, în engleză, în machedonească, dar și în italiană, un Tornero, ca să mai alternez, dar, din 45 de minute, 40 de minute cânt în limba română”, a spus Mihai Trăistariu pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu, onorariu fix după participarea la Eurovision

Mihai Trăistariu a mai subliniat că are un onorariu fix pe care l-a stabilit după participarea la Eurovision. În cazul în care concertul este susținut în orașul natal, Constanța, artistul este dispus să mai lase din preț.

Cântărețul o duce foarte bine din punct de vedere financiar, după ce în perioada pandemiei de coronavirus a ajuns să se plângă că nu-i mai ajung banii. În cele din urmă vedeta a revenit pe linia de plutire.

ADVERTISEMENT

Pe lângă muzică, Mihai Trăistariu are mai multe apartamente pe litoralul românesc pe care le închiriază, dar și o școală unde copiii pot învăța să cânte.

ADVERTISEMENT