Life

Mihai Voropchievici dezvăluie ce spune ultima cifră din anul nașterii despre tine. Cine e în pericol

Mihai Voropchievici face dezvăluiri de senzație și explică semnificația pe care o are ultima cifră din anul nașterii despre tine.
04.12.2023 | 12:30
Mihai Voropchievici dezvaluie ce spune ultima cifra din anul nasterii despre tine Cine e in pericol
Ultima cifră din anul nașterii spune multe despre noi. Dezvăluiri marca Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici dezvăluie, în exclusivitate pentru FANATIK, ce semnificație are ultima cifră din anul nașterii despre tine. Ce fel de viitor se anunță pentru cei care s-au născut într-un care se termină cu 1, 4 sau 6?

Mihai Voropchievici: ce spune ultima cifră din anul nașterii despre personalitatea ta

Numerologul susține că de foarte multe ori personalitatea și caracterul fiecăruia depinde și de ultima cifră din anul nașterii. Maestrul runelor oferă niște explicații interesante despre cei născuți bazându-se și pe tainele zodiacului chinezesc, vechi de mii de ani.

ADVERTISEMENT

Chinezii au făcut o clasificare interesantă, susține Voropchievici: „Avem cifre de la 0 la 9, pe care le-au grupat câte două pentru cele 5 elemente ale zodiacului chinezesc: metal, apă, foc, lemn și pământ”.

Cei care au ultima cifră din anul nașterii 0 sau 1 (exemplu 2000 sau 2001) sunt îndrăgostiți de dreptate și tot ce înseamnă nouă.

ADVERTISEMENT

Sunt niște individualiști, îndârjiți, aprigi, care pendulează între o atitudine morală, rigidă, dar au înclinație deosebită și pentru plăcerile trupești. Vorbim de multe ori despre dragoste cu năbădăi.

Cei născuți în anii cu terminație 2 sau 3 (1972 sau 1973 de exemplu – element apă) sunt amabili, curtenitori și se adaptează foarte ușor tuturor situațiilor pe care le întâmpină în viață. Sunt în același timp timizi și creativi. Dau dovadă de o răbdare ieșită din comun, răbdare care îi ajută să depășească toate greutățile vieții. Sunt niște oameni care datorită amabilității pot depăși greutățile vieții mult mai ușor decât alții.

ADVERTISEMENT

Oamenii care au ultima cifră din anul nașterii 4 sau 5 (element lemn) sunt echilibrați și încrezători. Sunt oamenii destinați să aibă succes, unul chiar răsunător. Ideile lor sunt inovatoare și dovedesc un spirit puternic deschis spre progres. Strâng în jurul lor destul de ușor alți oameni. Le place să fie în mijlocul maselor. Știu să vorbească frumos, dar o fac atunci când li se permite. Nu prea trec peste dorința celorlalți.

Cei născuți într-un an care se termină în 8 sau 9 pot fi extrem de posesivi

Cei născuți în an cu terminație 6 sau 7 (ani de foc) sunt iute la mânie. Nu poți avea un dialog cu ei, pentru că se aprind repede. Dacă te contrazici cu ei, ai dat de necaz. Așa că, în afară că sunt iute la mânie, sunt și generoși și destul de idealiști. Au ambiții mari. Nu își deloc lucruri mărunte. Posedă, de asemenea, un magnetism ciudat. Au un sex-appeal aparte, fie că sunt bărbați sau femei.

ADVERTISEMENT

Ultima grupare: ultima cifră din anul nașterii 8 sau 9 (ani pământ). Persoanele născute în ani care se termină cu aceste două cifre au mult simț de răspundere. Au un simț practic extraordinar. Sunt întreprinzători, dar și calculați de felul lor. Pe orice pun mâna se transformă în ceva interesant. Au o îndemânare cu totul aparte.

Pot face o afacere, dar până nu știu care sunt beneficiile și necazurile, nu se aruncă în față. Calculează totul foarte bine, măsoară de trei ori și taie o singură dată. Au și un mare defect. Pot deveni câteodată foarte posesivi. E cam greu să împărtășească anumite lucruri personale cu ceilalți.

Pot, însă, cu timpul să treacă peste posesivitate. Posesivitatea se poate referi și la cei dragi. Această posesivitate se transformă de multe ori într-o răutate la adresa celui care vine să îi strice confortul sau reprezintă o amenințare la cei dragi.  Pentru alte subiecte la fel de interesante realizate de Mihai Voropchievici din sfera numerologiei ori astrologiei intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK. 

 

ADVERTISEMENT