Life

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru august 2023. Ce îi așteaptă pe români

Mihai Voropchievici a făcut câteva previziuni numerologice pentru România. Cum va fi luna august 2023? Suntem sub puterea cifrei 8!
01.08.2023 | 13:42
Mihai Voropchievici previziuni numerologice pentru august 2023 Ce ii asteapta pe romani
Mihai Voropchievici a făcut previziuni numerologice pentru august 2023. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a făcut previziuni numerologice pentru luna august 2023. Ce îi așteaptă pe români în cea de-a opta lună a acestui an? Descoperă predicțiile făcute de maestrul numerologiei, în exclusivitate pentru FANATIK.

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru august 2023

Luna august este a opta lună din an. Este o lună în care fiecare locuitor din România se va ocupa preponderent de bani. Banii sunt la ordinea zilei: cum îi câștigăm, cum îi cheltuim, la ce îi folosim, ce investiții facem, unde îi risipim?

ADVERTISEMENT

Luna august, din punct de vedere financiar, are o pondere extraordinară. Este luna în care fiecare dintre noi își face un bilanț intim. Ne uităm în urmă și vedem cât am agonisit în cele șapte luni precedente.

Este o lună de concediu, în general. Toată lumea vrea o perioadă de respiro. Luna a opta e luna în care banii sunt pe primul plan. Cu alte cuvinte, ne facem o analiză intimă: cât am câștigat până acum.

ADVERTISEMENT

Dacă avem o sumă considerabilă la dispoziție, înseamnă că am muncit suficient pentru acei bani. În august ne vom da seama cât de isteți suntem în a folosi banii. Dacă ne-am mutat de la umbră la soare sau de la soare la umbră fără să producem nimic, ne vom trezi cu portofelele goale. Va fi o lună de supărare maximă. Aici e valabil pentru cei leneși, pentru cei care n-au vrut să muncească de la începutul anului până acum. Așadar, România va da un test la capitolul financiar în această perioadă a anului!

Pot apărea divorțuri răsunătoare

Luna august este și despre dragoste, iar la acest capitol lucrurile sunt mai interesante. E o lună de bilanț în parteneriate. Acolo unde sunt parteneriate mai vechi, iar relația dintre parteneri nu mai este bună sau scârțâie, există marea posibilitate să se producă ruptura.

ADVERTISEMENT

Poate fi o ruptură mai mică, o supărare, poate apărea și divorțul. Dacă ați ajuns la niște disensiuni, la certuri care n-au condus la nimic constructiv, ruptura este iminentă. Luna august, fiind opt, o cifră pară, are o incidență de divorț.

Este, de asemenea, o lună în care, prin călătorii, într-un cadru festiv, cei singuri își pot găsi un partener. Toate se strâng și se adună exact în conformitate cu vibrațiile Universului și cu vibrația cifrei opt a lunii august.

ADVERTISEMENT

O altă problemă pusă este atenționarea la starea de sănătate. Foarte mulți dintre noi începem să facem abuzuri de mâncare, de băutură. Ăsta e necazul: acest opt poate scoate ce e mai rău din om, și lăcomie, și gelozie, și răutate, și dușmănie!

Zilele benefice: 8, 17, 26

Când vorbim despre băuturi, nu ne referim doar la cele alcoolice. Și apă dacă bei prea mult, nu este indicat.

Revenind, în luna a opta sunt câteva zile cu încărcătură magică. Tot ce e adunat și dă cifra opt! 8 e o zi bună, 17, dar și 26. Sunt trei zile în care norocul este undeva în jurul nostru, al tuturor. Să nu luați ca îndemn să mergeți neapărat să jucați la loto, puteți face ce vreți! Puteți face achiziții în aceste zile benefice care au ca rezultat 8.

Totul depinde, până la urmă, de inspirația, de intuiția noastră. Nu e indicat să ne hazardăm când vrem să cumpărăm ceva, ci să ne folosim de intuiția noastră. E indicat să avem grijă la modul în care cheltuim banii. Totodată, în această lună nu e indicat să dați bani cu împrumut! Pentru alte subiecte la fel de interesante, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT