Life

Fiul lui Zmărăndescu nu-și susține tatăl la Survivor România 2022: „Pro TV a ales să facă Ferma vedetelor, versiunea doi”

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu vorbește despre participarea tatălui în noul sezon al competiției Survivor România 2022. Mihai Zmărăndescu a fost martorul unor discuții
16.12.2021 | 18:16
Fiul lui Zmarandescu nusi sustine tatal la Survivor Romania 2022 Pro TV a ales sa faca Ferma vedetelor versiunea doi
Mihai Zmărăndescu, adevărul despre participarea la Survivor România 2022. Sursa: Colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai, fiul cel mare al lui Cătălin Zmărendescu, are 22 de ani și este, de asemenea, luptător MMA, iar în anul 2017 a câștigat titlul de campion mondial. În prezent, tânărul nu mai urcă în ring și s-a axat pe mediul online, unde și-a format o comunitate impresionantă.

Prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare, Mihai Zmărăndescu și-a arătat interesul pentru participarea în noul sezon al competiției Survivor România 2022. Totuși, numele lui nu se află pe lista concurenților Faimoși, iar FANATIK a aflat în exclusivitate motivul.

ADVERTISEMENT

„Pro TV a ales să facă Ferma Vedetelor, versiunea doi”

Mihai Zmărăndescu spune că a asistat la anumite discuții  din care a aflat că producătorii show-ului aveau de ales între el și tatăl lui, Cătălin Zmărăndescu, pentru participarea în competiția Survivor România 2022.

După anunțarea listei cu numele Faimoșilor, Mihai spune că nu mai este interesat de emisiune și că producătorii ar fi putut alege mai bine concurenții. Din punctul lui de vedere, postul de televiziune Pro Tv a vrut să refacă Ferma Vedetelor. Amintim că Otilia Billionera, Emil Rengle, Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac au fost, anterior, în această emisiune.

ADVERTISEMENT

„Pe mine o să mă sune sa mă duc acolo. Trebuia sa mă duc acolo. Dacă nu era Cătălin, eram eu. Dar Pro TV-ul a ales să facă Ferma Vedetelor versiunea doi și, probabil, ăsta a fost motivul pentru care s-au ales așa oamenii respectivi.”, a declarat Mihai Zmărăndescu pentru FANATIK.

Fiul lui Zmărăndescu, despre Faimoșii de la Survivor 2022: „Mulți dintre ei n-au ce căuta acolo”

De altfel, din punctul de vedere al sportivului, jumătate din concurenții selectați pentru echipa Faimoșilor nu sunt cu adevărat vedete. Mihai deține unul dintre cele mai apreciate canale pe YouTube, nișat pe sport, din România, cu aproape 100 de mii de abonați, și spune că telespectatorii ar fi avut ce să vadă dacă el concura împotriva tatălui său.

ADVERTISEMENT

„Mulți dintre ei nici n-au ce căuta acolo. Sunt unii dintre ei care, într-adevăr, sunt vedete. Dar mai mult de jumate, nu… Mi-aș fi dorit să concurez, dar doar la echipa Faimoșilor, pentru că, după cum am spus, lumea nu înțelege fenomenul de business, fenomenul de marketing, de social media din zilele noastre. Am un public foarte mare, un public care mă iubește foarte mult. Și cei care nu mă iubesc s-ar fi uitat din curiozitate. 

 Mi s-ar fi părut interesantă treaba asta, să îl iau eu pe el pe traseu (n.r Cătălin Zmărăndescu), să concurez împotriva lui, dar se pare că ei ( n.r Pro TV) știu mai bine marketing, aduc oameni cu 900 de urmăritori.”, a mai spus Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

De ce nu mai urcă Mihai Zmărăndescu în ring?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ZMĂRĂ (@zmaramma)

Mihai Zmărăndescu a cochetat o perioadă scurtă cu fotbalul, apoi și-a îndreptat atenția către MMA. În 2017 a câștigat titlul de campion mondial, dar a ales să se retragă. Motivul pentru care a luat această decizie este că și-a descoperit noi pasiuni. De asemenea, sportivul spune că nu și-ar asuma ca un meci să nu îi iasă conform planurilor și că nu ar lupta cu cineva care este mai puțin cunoscut pe social media.

„De ce nu mă bat în România sau cu sportivi români? În momentul de față peste mine (n.r ca cifre în social media) sunt frații Stoica, Moroșanu și Benny Adegbuyi, oameni cu o expunere foarte mare. Eu dacă îmi iau bătaie de la cineva, el va avea tot de câștigat. Eu aș avea foarte mult de pierdut. În primul rând, credibilitate. Este, oricum, un pas pe care l-as face nesigur, pentru că eu nu știu dacă mai vreau să mă bat. Adică, îmi câștig existența din alte lucruri care îmi aduc mai multe beneficii, decât să mă bat să-mi sparg capul.”, ne-a mai dezvăluit Mihai Zmărăndescu.

Ce spune Mihai Zmărăndescu despre relația cu tatăl lui?

Mihai Zmărăndescu și tatăl său, Cătălin Zmărăndescu,nu mai vorbesc de 4 ani. Mihai spune că preferă să păstreze discreția în privința motivelor care au produs ruptura, pentru a-i nu face rău tatălui său. Sportivul recunoaște că au fost momente în care i-a fost greu fără sprijinul unui părinte, dar că asta l-a făcut să devină mai puternic.

Nu îi poartă pică lui Cătălin Zmărăndescu, deși nu știe dacă l-ar putea ierta. Totuși, Mihai nu ar refuza să-l ajute pe cel care i-a dat viață, dacă situația ar cere-o.

„Eu nu am nimic cu el, deja mi-a trecut. Cătălin Zmărăndescu oriunde se duce, la televizor, se prezintă doar cu 2 copii din patru. Eu știu părinți care se bagă pentru copiii lor în rahat. El n-a făcut chestiile astea. Eu muncesc să-mi câștig existența. Nu beau, nu mă droghez. Chit că eram cel mai nasol copil, tu, ca părinte, trebuie să ai grijă de copii. Mie mi se pare că e suficient, din atitudinea lui, încât un om să își dea seama că pe el nu îl interesează de mine și de sora mea. 

Tata, dacă ar veni la mine și mâine l-ar părăsi toată lumea, eu i-aș da bani, dar nu l-aș ierta. Dar eu i-aș da bani, cu toate că are el să-mi ofere ceva. Dar i-aș da eu, că eu sunt bărbat, îmi asum. Nu stau să aștept bani de la altcineva.”, ne-a povestit tânărul.

Cine sunt concurenții faimoși de la Survivor România 2022?

Cei 12 concurenți faimoși care vor concura, anul acesta, în competiția Survivor România 2022 sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac. Ei se luptă pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT