News

Milioane de euro, plătite de ruși pentru ca fiica lui Vladimir Putin să se întâlnească în secret cu iubitul european. Anchetă a jurnaliștilor germani

Escapadele amoroase ale fiicei lui Vladimir Putin i-au costat pe ruși milioane de euro, potrivit unei anchete a jurnaliștilor germani. Vladimir Putin s-a asigurat că totul e secret.
26.08.2022 | 00:07
Milioane de euro platite de rusi pentru ca fiica lui Vladimir Putin sa se intalneasca in secret cu iubitul european Ancheta a jurnalistilor germani
Rusia a plătit milioane de euro pentru aventurile fiicei lui Putin. Foto: IMDB
ADVERTISEMENT

Divorțat din 2013, Vladimir Putin este protejat de mass-media din Rusia și este prezentat drept un familist convins, care își respectă fiicele.

Rusia a plătit milioane de euro pentru aventurile fiicei lui Putin

Așadar, niciodată nu se menționează despre amantlâcul său cu gimnasta Alina Kabaeva, cea care e ținută în puf undeva în Elveția, bineînțeles pe banii rușilor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, unii ziariști ruși independenți, în colaborare cu jurnaliști germani, au demonstrat cum Vladimir Putin are grijă mereu de rude, inclusiv de fosta soție sau de fiicele sale. Așadar, nu e de mirare că zeci de milioane de euro sunt făcute cadou femeilor din viața lui Vladimir Putin.

Jurnaliștii de la ”Important Stories” și ”Der Spiegel” au descoperit că fiica lui Putin, Katerina Tikhonova, a zburat de peste 100 de ori în perioada 2016-2020 în Europa, pentru a se întâlni cu dansatorul Igor Zelensky. Totul, pe banii Moscovei, și al tătucului Putin care vrea ca fetița sa să aibă parte de tot ce e mai bun în lume.

ADVERTISEMENT

Femeia a călătorit mereu alături de o armată de bodyguarzi, cel puțin 10 persoane și a fost cazată la hoteluri de lux din Germania, Rusia, Austria sau Italia.

O singură călătorie romantică a costat Rusia aproximativ 40.000 de euro, însă rușii nu par a avea o problemă în modul în care sunt cheltuiți banii publici. De altfel, multă lume consideră că averea lui Vladimir Putin e sinonim cu averea Rusiei.

ADVERTISEMENT

Zelensky, coincidență bizară de nume cu președintele Ucrainean, a condus baletul bavarez mai bine de șase ani, timp în care a avut o relație secretă cu fiica lui Vladimir Putin.

În aprilie 2022, după izbucnirea războiului din Ucraina, Zelensky a abandonat postul invocând ”circumstanțe familiale”. Occidentul a sancționat-o pe Tikhonova, aceasta fiind trecută pe lista neagră alături de alte personaje controversate din Rusia.

ADVERTISEMENT

Tikhonova, sau Tihonova, este nimeni alta decât cea care ar fi considerată urmașa lui Vladimir Putin în Rusia. De altfel, comandantul suprem al Rusiei a considerat oportun să îi ofere fiicei sale tot mai multă putere în ultima vreme, semn că aceasta va prelua puterea după ce Vladimir Putin nu va mai fi.

Desigur, acest scenariu este valid doar dacă Vladimir Putin va rămâne la putere și la finele ”operațiunii militare speciale”, care s-ar putea încheia cu un eșec usturător pentru Rusia și, implicit, cu o pensionare forțată a lui Vladimir Putin de către FSB.

ADVERTISEMENT