Life

Minerva anunță ce înseamnă, de fapt, Marte în retrograd. Se întâmplă pentru mai multe zodii în perioada următoare

Minerva explică ce este, de fapt, Marte în retrograd. Mai multe zodii vor trece prin transformări totale în scurt timp
15.03.2024 | 21:30
Minerva anunta ce inseamna de fapt Marte in retrograd Se intampla pentru mai multe zodii in perioada urmatoare
Minerva anunță ce înseamnă, de fapt, Marte în retrograd și cum suntem afectați. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Minerva a explicat semnificația lui Marte în retrograd. Astfel, milioane de români s-au întrebat ce înseamnă, de fapt, acest lucru și cum influențează zodiile. Noroc de bani, dragoste, sănătate, se întâmplă multe în perioada următoare pentru câteva semne zodiacale. Totul este explicat în rândurile următoare

Minerva, adevărul despre Marte în retrograd

Astrologul Minerva nu a ezitat o clipă și a povestit pe înțelesul tuturor la ce trebuie să ne așteptăm. Toate cele 12 zodii vor avea parte de transformări, având în vedere modificările astrale.

ADVERTISEMENT

Concret, dacă anul trecut Venus a fost cel care a retrogradat, 2024 este anul în care Marte va intra pe această traiectorie. Trebuie să știți că fenomenul se va petrece între 6 decembrie 2024 și 23 februarie 2025.

Și nu iese bine pentru toată lumea. Vor fi zodii care vor avea de suferit, care vor lupta din greu să depășească această perioadă. Mai multe semne zodiacale vor fi testate din plin.

ADVERTISEMENT

Minerva, sfaturi utile despre Marte în retrograd

„Semnele de foc, Berbec, Leu și Săgetător, pot simți provocator această Retrogradare, deoarece impulsivitatea lor natural pare să fie testată. Este o oportunitate pentru a-și canaliza energia mai atent și pentru a evita conflictele inutile.

Pentru semnele de pământ, Taur, Fecioară și Capricorn, fenomenul îi va obliga să-și reevalueze obiectivele și ambițiile pe termen lung. E timpul pentru o planificare atentă și răbdare în urmărire obiectivelor.

ADVERTISEMENT

Pentru semnele de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător, Marte Retrograd le poate afecta comunicarea și luarea deciziilor. Ar trebui să exerseze răbdarea, să se gândească înainte de a vorbi și să fie deschiși.

Iar semnelor de apă, Rac, Scorpion și Pești, perioada le poate aduce emoții profunde. Ele trebui să navigheze printre aceste sentimente cu introspecție și să evite acțiunile impulsive”, a explicat Minerva pentru Wownews.

ADVERTISEMENT

Ce să faci când Marte este în retrograd

Așadar, că vrem sau nu vrem, întreaga lume se schimbă și lucrul acesta se petrece și în configurația astrală. Urmează zile care ne pot decide destinul, zile pe care trebuiue să știm cum să le jucăm. Este foarte important.

Nu trebuie lăsat nimic la voia întâmplării, nu trebuie să jucăm totul pe o singură premisă – aceea a lui „lasă că merge și așa”. Aceste zile sunt oficial apuse și toate semnele din horoscop trebuie să ridice puțin nivelul. Conștientizare, atenție sporită, evaluare a situației și acțiune. Este imperios necesar să acționați până nu este prea târziu.

ADVERTISEMENT