Life

Minerva, previziuni importante pentru 2023. Zodiile care fac bani fără să se chinuie

Previziuni pentru anul 2023 realizate de Minerva. Taurii și Gemenii vor fi supuși la numeroase încercări în perioada următoare.
04.04.2023 | 15:00
Minerva previziuni importante pentru 2023 Zodiile care fac bani fara sa se chinuie
Minerva, previziuni astrologice pentru 2023. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Minerva a făcut dezvăluiri importante în podcast-ul lui Jorge. Celebrul astrolog a spus ce previziuni are pentru anul 2023. Ce zodii vor avea noroc pe parcursului anului în curs. Cine adună cei mai mulți bani și care sunt nativii care vor da lovitura.

Minerva, cele mai importante previziuni pentru 2023. Ce ne așteaptă, conform astrologului

Minerva a mărturisit, invitată în podcast-ul lui Jorge, că anul 2023 va fi unul plin, dar nici pe departe la fel de zbuciumat ca cel precedent, marcat de războiul izbucnit chiar de Dragobete între Rusia și Ucraina. Totuși, câteva evenimente astrale vor marca viața oamenilor.

ADVERTISEMENT

„Venus va retrograda toată vara. Atenție la relațiile de cuplu. Atenție cum vă bugetați banii, în ce îi băgați. Până în 31 martie, nu investiți nicio sumă. Nu cumpărați obiecte de valoare. Nu cumpărați case și terenuri. După 31 martie faceți ce vreți”, a avertizat Minerva, înainte de a vorbi despre fiecare zodie.

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de situații care să ducă la sporirea reputației lor. Faptul că nu mai sunt impulsivi și au răbdare să ia lucrurile pe rând, îi ajută cu adevărat. Se bucură atât de sprijinul oamenilor de rând, dar și al prietenilor. Viața amoroasă a lor înflorește și totul ia o cu totul altă întorsătură.

ADVERTISEMENT

„Vor ajunge să aibă succes, dar anul vine cu mai multe contemplare. În a doua jumătate a anului 2023, nu vor reuși să ignore nimic din ce se întâmplă în jurul lor și pot să strice relațiile.

Cei necăsătoriți s-ar putea să se căsătorească. În mai sau iunie își pot cumpăra o proprietate nouă. În iulie și august își vor îngenunchea adversarii. În septembrie și octombrie abia vor mai avea timp să respire de ocupați ce sunt”, a afirmat astrologul.

ADVERTISEMENT

Anul 2023 nu va fi unul cu mari succese pentru Taur

Pe de altă parte, în aceste previziuni pentru 2023 scrise de Minerva, se arată și faptul că Taurul nu va avea mari succese. Totuși, vor depune mari eforturi pentru carieră. Mijlocul anului este momentul în care se produc schimbări. Unii pot pleca să muncească sau să călătorească în străinătate sau pot să se căsătorească.

„Situația lor financiară s-ar putea deteriora din cauza creșterii cheltuielilor sau ar putea deveni victima unor înșelăciuni. Feriți-vă să dați bani împrumut. Din iunie, ar trebuie să fie mai atenți la sănătate. S-ar putea confrunta cu o tensiune mentală.

ADVERTISEMENT

Stresul legat de muncă și de factorii externi ar putea avea un impact masiv asupra lor. Se poate afla despre ei că suferă o boală, lucru pe care l-au ascuns. Va fi șocul vieții lor. Partea interesantă e că pot să se mute într-o altă localitate”, a mărturisit Minerva.

Previziuni Minerva pentru Gemeni: 2023, dificil din punct de vedere financiar

De asemenea, conform celebrului astrolog, Gemenii se vor confrunta cu probleme în plan financiar, dar și de sănătate. „Totuși, se încheie o perioadă de stres. Pot să vadă mai departe de ceea își doresc.

Toate blocajele întâmpinate la muncă vor fi calmate. Ambițiile lor sunt mari și îi va face să cheltuiască mai multe decât trebuie și mai mult decât au. Și s-ar putea trezi în situații jenante”.

Totodată, în 2023, Racii au ocazia să înțeleagă schimbările care se produc în viața lor. „Vreau să spun că Racii, Fecioarele, Leii, Balanțele, Săgetătorii vor avea perioade financiare extraordinar de bune, în comparație cu ceilalți”, se arată în previziunile pentru 2023 ale Minervei.

Iar când vine vorba de Lei, pot să găsească obiecte pierdute de mulți ani și încep o perioadă de cunoaștere spirituală. „Vor face schimbări în relația pe care o au. Renunță la orgolii ca să își poată manifesta dragostea așa cum sunt ei.

În ciuda suișurilor și coborâșurilor financiare, vor câștiga mai mult decât câștigă dușmanii lor. În aprilie, le va aduce oportunități în carieră. Poate să promoveze. Să fie numiți în anumite funcții. În paralel, cresc costurile. În noiembrie pot face achiziții imobiliare”.

Fecioarele pot să-și irosească șansele dacă nu sunt atente. Din aprilie, vor pune punct rivalităților și își vor consolida relațiile. Totuși, trebuie să conștientizeze problemele de sănătate și să meargă la medic atunci când simt că este cazul.

Balanțele își cumpără acasă

Minerva a dezvăluit că pentru ei, 2023 este important și asta pentru că își cumpără casa sau mașina visurilor. În previziuni se arată că pot avea parte de trădări, poate chiar din partea unor avocați. După luna mai, afacerile lor vor prospera, iar în plan amoros vor reaprinde flacăra iubirii.

„Scorpionul: fac nativii ăștia ce fac și au noroc cu carul. Vor avea probleme cu legea, dar scapă ca prin urechile acului de probleme. După 3 aprilie, revin relațiile de înțelegere cu colegii de serviciu. 2023 este anul care își lasă amprenta puternic. Nu va fi ușor, uneori, disensiunile din familie îi vor afecta pe tot parcursul anului. 

Un acces de gelozie fără un temei. Intervine orgoliul care îi va face să plece. În momentul în care vor pleca de acasă, acolo rămân. Să aibă în vedere orice tip de accident sau intervenție chirurgicală de urgență”, sunt o parte din previziunile făcute de Minerva pentru anul 2023.

Previziuni Minerva 2023 pentru Săgetător

Săgetătorii au un an bun, dar în aprilie și mai trebuie să fie foarte atenți la relațiile, mai ales la cele de dragoste, care s-ar putea termina prost. „În momentul în care i se pune pata, poate lovi. Atenție la agresivitate și la violență. Pot avea probleme cu copiii. Ei nu știu să mintă și în momentul în care spun anumite lucruri….foarte multe dușmănii. Important este că le cresc veniturile în comparație cu anii care au trecut”.

De altfel, conform acestor previziuni pentru 2023 dezvăluite de Minerva, și pentru Capricorni urmează o perioadă bună. „Vor lucra mai bine în colectiv. Echipa le aduce certitudinea și siguranța. Scopurile profesionale vor trebui să rămână punctul lor forte. Vor munci pe brânci ca să aducă acele sume în buzunarele lor. 

Sunt puși pe fapte mari. Vor să creeze, sa facă. Se lansează în tranzacții financiare. Vor fi mult mai interesați să se tempereze și să ducă o viață mai relaxată. Vor fi ocupați împreună cu partenerul de viață să schimbe ceva”, a susținut Minerva.

Ce se întâmplă cu Vărsătorii și Peștii în 2023

Pentru Vărsători, 2023 ar putea fi un an amețitor. Au foarte mult de lucru, dar munca o să le fie plătită foarte bine. De altfel, au șansa să intre în domenii care până acum păreau de neatins, dar acest lucru vine la pachet cu noi obligații.

„Să lase lucrurile să curgă de la sine. De la o vreme, ce își propun, aia fac. N-au bani, apar bani din senin. Este bine să privească puțin mai atent în jurul lor, pentru că sunt oameni care îi apreciază și care își doresc să fie în jurul lor”, a adăugat Minerva.

Cât despre Pești, ultimul semn zodiacal, aceștia vor avea o viață complicată. „Dialogul cu colegii trezește în ei dorința de a gândi strategii. Ei au darul de a anticipa foarte multe lucruri. Este singurul semn care are capacitatea de a vedea în viitor.

Vor avea dureri de articulații, dificultăți. Trebuie să fie atenți la sănătate. Are nevoie de odihnă. Din punct de vedere economic, vor trebui să acționeze pentru a pune la punct problema banilor. Pot deveni mai autoritari și asta crește și teama celor din jur. Pierderea în greutate este vizibilă. Li se va vorbi cât se poate de clar despre defectele lor”, a încheiat Minerva.

ADVERTISEMENT