Life

Minodora nu mai e la maxim! Cum arată manelista în costum de baie după ce a slăbit aproape 40 de kilograme

19.08.2020 | 13:50
Minodora nu mai e la maxim Cum arata manelista in costum de baie dupa ce a slabit aproape 40 de kilograme
Minodora a slăbit aproape 40 de kilograme în timp record. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Minodora a reușit să slăbească aproape 40 de kilograme într-un timp record, iar acum își pune pe jar fanii cu formele sale de invidiat. Manelista s-a fotografiat recent în costum de baie și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Imediat, fanii au răsplătit-o cu mii de inimioare, dar și cu comentarii în care o felicitau pentru silueta sa de invidiat. Cât despre doamne și domnișoare, ei bine, acestea au încercat să o „descoase”, în speranța că vor afla până la urmă marele secret.

ADVERTISEMENT

Duminică… puțină relaxare nu strică. Până diseară, când o să cânt”, le-a transmis Minodora celor care îi urmăresc pagina de Instagram. Sunt destul de rare momentele în care cântăreața se lasă surprinsă în astfel de ipostaze, așa că reacția admiratorilor nu trebuie să ne mire.

Minodora s-a pozat în costum de baie după ce a slăbit aproape 40 de kilograme

Arăți minunat”, „Ai slăbit foarte frumos”, „Ești superbă”, „Wow, ești superbă, ce fain ai săbit și ce frumos îți stă” sau „Îți stă foarte bine”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai manelistei.

ADVERTISEMENT

Wow, ce mult ai slăbit și ce bine îți stă”, „Arăți super! Felicitări!”, „Ce bine arăți”, „Ești frumoasă! Cât de mult ai slăbit”, „Ce siluetă, ce bine arăți!”, „Ce ai slăbit! Ești super”, au mai scris aceștia.

Cum a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat

Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc.

ADVERTISEMENT

O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului.

Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, pentru că nu poți datorita operației, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraș, vreo 8 kilograme.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă”, le-a explicat Minodora fanelor care doreau să îi afle secretul.

ADVERTISEMENT