News

Minoră din Caracal, dispărută fără urmă de acasă. Poliția o caută de două săptămâni

01.09.2020 | 17:26
Minora din Caracal disparuta fara urma de acasa Politia o cauta de doua saptamani
ADVERTISEMENT

Este stare de alertă în județul Olt, după ce o minoră de 16 ani a dispărut de acasă. Fata a plecat de la domiciliu său din orașul Caracal pe data de 20 august și de atunci nu a mai fost văzută de nici un membru al familiei sau prieteni.

Minora din municipiul Caracal este căutată acum de polițiștii din județul Olt, după ce pe 20 august fata a plecat de la locuința familiei și nu a mai revenit.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima data când fata dispare de la locuința familiei. În decembrie anul trecut, când părinții ei se aflau în Spania, tânăra a dispărut de acasă și a fost căutată de polițiștii din orașul Cordoba.

Minora din Caracal a dispărut de 2 săptămâni

”Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de domiciliu, din municipiul Caracal și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, au anunțat într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Olt.

ADVERTISEMENT

”La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, a precizat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, citat de presa locală.

Potrivit polițiștilor, fata are umătoarele semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate – aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii îndeamnă persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea tinerei să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Nu e singura fată dispărută de la locuință

Și în toamna trecută, o minoră de numai 13 ani de loc din municipiul Caracal a pus în alertă forțele de poliție din județul Olt. Adolescenta a plecat dintr-un centru de protecție socială aflat în municipiul Slatina, fără să aibă acordul personalului instituției și nu a mai revenit.

ADVERTISEMENT

Tânăra, identificată drept Zamfir Florentina, și care beneficia de măsura de protecție socială din partea autorităților din Olt, la Centrul de zi pentru minori din municipiul Slatina, a fost găsită în cele din urmă a doua zi de la dispariție pe o stradă din orașul Caracal.

ADVERTISEMENT