Life

Noi probleme de sănătate pentru Mioara Roman, după infectarea cu Covid-19: „Este mult mai agitată, uită lucruri”

Infectarea cu Covid-19 a lăsat urme asupra sănătății Mioarei Roman. Oana Roman a povestit în ce stare se află mama sa în prezent, dar și ce măsuri a luat pentru binele acesteia.
11.02.2022 | 14:12
Noi probleme de sanatate pentru Mioara Roman dupa infectarea cu Covid19 Este mult mai agitata uita lucruri
Mioara Roman are noi probleme de sănătate. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

La finalul lunii ianuarie, Oana Roman a dezvăluit faptul că mama sa a fost infectată cu Coronavirus. La acel moment, vedeta spunea că Mioara Roman a avut o formă ușoară a bolii, fără simptome.

Acum, fiica fostului premier Petre Roman a declarat că cea care i-a dat viață a rămas cu câteva probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a vorbit despre acest subiect la Antena Stars și a oferit mai multe detalii despre starea în care se află mama sa.

„Această boală a lăsat niște urme”

Fosta soție a lui Petre Roman este de mai multe luni într-un centru de îngrijire destinat vârstnicilor, iar Oana a dezvăluit că, în urma infectării cu Covid-19, aceasta a rămas cu câteva probleme la nivelul sistemului nervos.

ADVERTISEMENT

Ca să se asigure că mama sa are parte de cel mai bun tratament, Oana Roman a angajat un doctor și a cerut ca medicamentația Mioarei Roman să fie adaptată noii situații.

„După COVID, este mult mai agitată, uită lucruri, e mai insistentă în anumite chestii, are niște fixații foarte ciudate. De aceea m-am dus ieri cu doamna doctor la ea, ca s-o vadă, și mi-a spus că i se pare că există un mic regres din cauza faptului că această boală a lăsat niște urme.

ADVERTISEMENT

I-a mai modificat puțin tratamentul și să sperăm că o să fie bine”, a mărturisit Oana Roman, la Antena Stars, conform Spy News.

Mioara Roman, infectată cu Covid, la 81 de ani

La sfârșitul lunii trecute, Oana Roman a anunțat pe rețelele sociale că mama sa, care a împlinit 81 de ani,  a fost infectată cu virusul Covid-19. 

ADVERTISEMENT

Mioara Roman nu a știut despre acest lucru până în momentul în care s-a vindecat, deoarece familia a dorit să o protejeze și să evite intrarea ei în panică.

„A avut și ea COVID. Nu am putut să o văd 7 zile. Dar vestea bună e că nu a avut absolut nici un simptom și nici nu i-am spus ca să nu se panicheze.

A fost 100% asimptomatică. De abia astăzi i-am spus că a avut. A fost greu pentru că nu am putut să merg la ea”, a declarat Oana Roman.

ADVERTISEMENT