Life

Mira, mărturie neașteptată despre fostul iubit. În ce relații a rămas artista cu Andrei Ivan

Mira, declarație surprinzătoare despre fostul partener de viață. Cum se înțelege fosta concurentă de la Vocea României cu Andrei Ivan.
14.12.2022 | 17:59
Mira marturie neasteptata despre fostul iubit In ce relatii a ramas artista cu Andrei Ivan
Mira, declarație surprinzătoare despre fostul partener de viață. Cum se înțelege cu Andrei Ivan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânăra cântăreață în vârstă de 27 de ani a făcut o mărturie neașteptată despre fostul iubit. În ce relații a rămas artista cu toboșarul care lucrează cu mai multe vedete autohtone, printre care se numără: Alina Eremia, Lidia Buble și Mario Fresh.

Mira, declarație surprinzătoare despre fostul partener de viață. Cum se înțelege cu Andrei Ivan

Mira a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre fostul partener de viață, Andrei Ivan, la mai bine de un an de la despărțire. Frumoasa șatenă a explicat că au rămas prieteni, lucru pe care actualul iubit îl înțelege perfect.

ADVERTISEMENT

„E foarte simplu, suntem colegi de muncă, iar noi am respectat treaba asta încă de la început. Noi ne-am spus de la început că orice s-ar întâmpla între noi, noi trebuie să fim niște profesioniști.

Treaba profesională nu are treabă cu treaba personală. Suntem niște oameni maturi și am reușit să păstrăm chestia asta și ne-am despărțit într-un mod foarte frumos și prietenește.

ADVERTISEMENT

În momentul de față lucrăm, da. Iubitul meu nu are nicio problemă”, a spus Mira într-o emisiune de la Antena Stars.

Mira și Andrei Ivan, despărțire după 2 ani de relație

Mira și fostul partener de viață, Andrei Ivan, s-au cunoscut prin intermediul unei pasiuni comune: muzica. După o prietenie frumoasă cei doi au realizat că au sentimente unul pentru celălalt și au început să formeze un cuplu.

ADVERTISEMENT

Din păcate, după 2 ani în care au avut o legătură amoroasă au luat decizia să meargă pe drumuri separate. S-au despărțit în termeni amiabili în toamna anului trecut, câteva luni mai târziu artista începând o nouă relație.

Tânăra cântăreață și actualul partener de viață au început să converseze prima oară pe social media și într-un timp relativ scurt au devenit de nedespărțit. Locuiesc împreună și au parte de momente speciale în doi.

ADVERTISEMENT

În plus, Mira are parte de toată susținerea din partea iubitului ei, Levi Elekes, care la rândul său muncește pentru a-și îndeplini visele.

ADVERTISEMENT