Life

Mirabela Dauer, mărturie şocantă: “De acolo i s-a tras şi moartea”

Mirabela Dauer a făcut o mărturie șocantă în legătură cu un moment care a marcat-o în copilărie, atunci când avea doar trei ani. Are legătură cu tatăl său.
16.07.2022 | 20:43
Mirabela Dauer marturie socanta De acolo i sa tras si moartea
Mirabela Dauer, mărturie șocantă. Ce a pățit cântăreața în copilărie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer a făcut o mărturie șocantă despre un moment care a marcat-o în perioada copilăriei.

Mirabela Dauer, mărturie șocantă. Prin ce a trecut artista în copilărie

Interpreta de muzică ușoară a vorbit despre copilăria sa în cadrul unui podcast și există un moment pe care nu l-a uitat nici acum.

ADVERTISEMENT

Atunci când avea doar 2 ani, tatăl Mirabelei Dauer a fost ridicat de către Securitate. La 3 ani, artista l-a văzut pe părintele său în spatele gratiilor, lucru care a afectat-o foarte tare.

Vedeta este de părere că tatăl său a murit din cauza perioadei petrecute la închisoare. Atunci când acesta a venit acasă, Mirabela Dauer avea deja 13 ani.

ADVERTISEMENT

“Aveam 3 ani, eram în brațe la unchiu-miu la Văcărești acolo unde e mall nu știu ce… unde erau victimele Holocaustului politic.

Era tăticul meu, acolo după gratii, în mijloc era un culoar unde era un gardian și dincoace eu eram în brațe la unchiu-miu.

ADVERTISEMENT

N-am să uit toată viața. Este imaginea copilăriei mele, pentru că el a fost la Poarta Albă la politici, de acolo i s-a tras și moartea.

Atunci când a venit acasă eu aveam vreo 13 ani, deja. El a avut muncă zilnică silitoare.”, a povestit Mirabela Dauer în cadrul podcast-ului Altceva cu Adrian Artene, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tatăl cântăreței ar fi trebuit să fie condamnat la moarte, după cum a dezvăluit ea.

“El trebuia să fie condamnat la moarte… 10 ani închis, o muncă zilnică pe viață. A fost o eroare judiciară după 10 ani…”, a mai spus Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer a împlinit recent 75 de ani

Pe 9 iulie 2022, Mirabela Dauer a împlinit vârsta de 75 de ani. Are o carieră muzicală de peste 50 de ani și este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

La 75 de ani, artista se menține în formă maximă. În urmă cu câteva luni, Mirabela Dauer a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că are o rutină pe care o respectă încă din tinerețe. Mai exact, cântăreața merge lunar la tratamente de cosmetică pentru a-și menține aspectul tânăr.

În afară de aceste tratamente, Mirabela Dauer merge la masaj de mai multe ori pe săptămână. Aceasta merge foarte mult pe jos și are dureri de picioare, motiv pentru care alege să facă masaj.

În urmă cu aproximativ cinci ani, artista a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer la rinichi.

La puțin timp după ce a aflat care a fost diagnosticul, cântăreața a decis să se opereze. Din fericire, totul a decurs bine și Mirabela Dauer este sănătoasă.

ADVERTISEMENT
Tags: