Life

Mirabela Dauer nu se abate niciodată de la regula asta! A fost cea mai importantă lecție primită de la Dan Spătaru

Mirabela Dauer este una dintre cântărețele care, de-a lungul timpului, a avut ocazia să învețe meserie de la cei mai mari artiști, precum Dan Spătaru.
02.01.2024 | 07:32
Mirabela Dauer nu se abate niciodata de la regula asta A fost cea mai importanta lectie primita de la Dan Spataru
Ce lecție de viață a primit Mirabela Dauer de la Dan Spătaru / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer a vorbit, cu regret în voce, despre relația pe care a avut-o cu marele artist Dan Spătaru. Și, a explicat cântăreața, lecțiile pe care le-a primit de la acesta sunt ținute la mare cinste, nu se îndepărtează de la ele niciodată.

Ce lecție de viață a primit Mirabela Dauer

Mirabela Dauer are, deja, decenii întregi de carieră în spate. Pe vremuri, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, interpreta unor șlagăre care au făcut furori, artista avea ocazia să colaboreze cu nume mari din industria de atunci. Iar printre aceștia se număra și Dan Spătaru.

ADVERTISEMENT

În podcastul lui Mihai Morar, Mirabela Dauer a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Dan Spătaru.. Și, de asemenea, a destăinuit ce lecții de viață a permit de la acesta, una dintre ele fiind, pentru ea, o regulă de la care nu se abate niciodată.

”Dan Spătaru era lordul scenei. Cei mai mari decât mine m-au învățat. N-am să uit niciodată cum venea Dan ca un lord. De Dan Spătaru mi-e dor. A fost cel mai bun coleg al meu. Mi-a spus să nu merg pe stradă cu lucrurile de pe scenă. Scena e sfântă. Era un coleg perfect, nu exista. Mi-e dor de Jean. Niște prieteni. Era mereu o atmosferă aparte”, spune Mirabela Dauer pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

De altfel, mai explică artista, relația pe care a avut-o cu Dan Spătaru a fost una cu totul și cu totul specială. De aceea, de fiecare dată când se gândește la artist, este cuprinsă de tristețe că acesta a plecat dintre noi, în urmă cu acum aproape 20 de ani.

Ce a moștenit Mirabela Dauer de la Dan Spătaru

Mirabela Dauer a povestit, în exclusivitate pentru FANATIK, și ce a moștenit de la Dan Spătaru, pe lângă dragostea de scenă și felul prin care își tratează și respectă spectatorii. Ea are un adevărat hobby, iar oriunde ajunge, și-l satisface.

ADVERTISEMENT

”A început totul de la o cană pe care am primit-o de la Dan Spătaru, dragul de el, şi a devenit un hobby. Mai colecţionez clopoţei, de toate felurile şi toate mărimile şi magneţi. Aşa îmi amintesc de toate locurile pe unde am fost, şi nu au fost deloc puţine”, ne spunea Mirabela Dauer.

În altă ordine de idei, artista a vorbit și despre cum scena i-a transformat viața. Și, de multe ori, a fost martora celor mai mari bucurii sau a unor tristeți fără margini. ”Scena este casa mea…Acolo mă simt cel mai bine chiar dacă şi acum am emoţii uriaşe. Îți spun sincer că pe scenă am fost şi la tristeţe, şi la bucurie. (…)

ADVERTISEMENT

Pe scenă am fost şi când l-am pierdut pe tăticul meu şi îmi stăpâneam cu greu lacrimile. Durerea mă copleşea, dar spectatorii veniseră pentru mine acolo şi nu puteam să-i dezamăgesc. Mă gândeam permanent la el, dar mă uitam la public și cântam. (…)

Când am evenimente în afară Bucureştiului plec întotdeauna cu o zi înainte. Nu aş suporta gândul că aş putea să întârzii sau să apar în faţa publicului obosită. Asta pentru că respectul şi dragostea pentru publicul meu este enorm şi necondiţionat”, povestește Mirabela Dauer.

ADVERTISEMENT