Life

Mircea Badea a dezvăluit de ce nu utilizează niciodată WhatsApp: “Aș folosi oricare altă aplicație”

De ce Mircea Badea nu folosește niciodată WhatsApp. Ce alte aplicații de mesagerie preferă prezentatorul de la Antena 3 CNN.
06.03.2024 | 00:27
Mircea Badea a dezvaluit de ce nu utilizeaza niciodata WhatsApp As folosi oricare alta aplicatie
De ce nu folosește Mircea Badea WhatsApp. Sursa foto: Captură YouTube, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu folosește niciodată WhatsApp și preferă orice altă aplicație de mesagerie. Prezentatorul TV a explicat motivul pentru care evită cunoscuta aplicație, utilizată de multe persoane din lume.

Mircea Badea nu folosește niciodată WhatsApp. Care este motivul

Marți seara, Facebook și Instagram nu au funcționat vreme de câteva zeci de minute, motiv pentru care multe persoane din toată lumea, inclusiv din România, au intrat în panică.

ADVERTISEMENT

Din fericire, aplicațiile deținute de Meta și-au revenit. Purtătorul de cuvânt al companiei, Andy Stone, a anunțat că a fost vorba despre o problemă tehnică.

După această întâmplare, Radu Tudor, realizator TV, s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă aceste aplicații ar cădea într-o zi în care au loc alegeri, mai ales că Facebook este foarte important într-un asemenea context.

ADVERTISEMENT

“Ce ne facem dacă avem o asemenea cădere într-o zi cu alegeri pentru că știm că Facebook-ul și altele sunt folosite ca platforme de mobilizare”, a fost întrebarea adresată de Radu Tudor.

Mircea Badea a spus că nu crede că acest lucru ar fi o problemă și că oamenii s-ar descurca și fără Facebook la alegeri. “Ce facem? Facem foarte bine, eu cred că facem extraordinar de bine. Deci bine ar fi să cadă toate aceste platforme de alegeri”, a spus prezentatorul la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

După aceea, Mircea Badea a dezvăluit că nu folosește WhatsApp, aplicație de mesagerie utilizată de multe persoane, la nivel mondial. Prezentatorul a spus că preferă alte aplicații în acest sens, precum Telegram sau Signal.

Realizatorul TV consideră că WhatsApp nu este o aplicație sigură și că nu o folosește aproape niciodată. Acesta utilizează alte aplicații inclusiv atunci când vorbește cu prietenii.

ADVERTISEMENT

“Eu, personal, aș folosi oricare altă aplicație de asta de comunicare în afară de WhatsApp, de la Telegram la Signal, la oricare alta. Mi se pare cea mai nesigură. Eu cu niște prieteni de-ai mei nu vorbesc niciodată pe WhatsApp, vorbesc doar pe Signal.

De exemplu, cu Mihai Gâdea eu vorbesc doar pe Signal. Nu vorbesc aproape deloc pe WhatsApp. Am și eu o problemă așa cu Zuckerberg. Apropo, l-ați văzut pe Zuckerberg la nunta indienilor? Doamne, ferească Dumnezeu”, a explicat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT
Tags: