Life

Mircea Badea face dezvăluiri neașteptate. Unde locuiește acum, casa nu e a lui

Mircea Badea face declarații surprinzătoare. Prezentatorul de la Antena 3 spune unde stă în momentul de față, locuința nu-i aparține.
27.01.2024 | 11:29
Mircea Badea face dezvaluiri neasteptate Unde locuieste acum casa nu e a lui
Mircea Badea face declarații surprinzătoare. Prezentatorul de la Antena 3 spune unde stă în momentul de față, locuința nu-i aparține. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mircea Badea face dezvăluiri neașteptate. Unde locuiește acum, casa nu e a lui. Renumitul jurnalist român a stat o perioadă foarte lungă în apartamente închiriate și nu a ascuns deloc acest aspect de telespectatori.

Mircea Badea face declarații surprinzătoare. Prezentatorul de la Antena 3 spune unde stă în momentul de față, locuința nu-i aparține

Mircea Badea face declarații surprinzătoare. Prezentatorul de la Antena 3 spune unde stă în momentul de față, locuința nu-i aparține. Vedeta a mărturisit că s-a mutat de ceva vreme într-un apartament, însă care nu este al său.

ADVERTISEMENT

Celebrul moderator a dezvăluit că spațiul aparține partenerei sale de viață, Carmen Brumă, cu care are o relație amoroasă de mai bine de 20 de ani. Cei doi sunt părinții unui băiat, Vlad, care îi face mândri și împliniți.

În prezent, prezentatorul de la Antena 3 s-a mutat într-un apartament din Calea Plevnei. Așadar, în momentul de față locuiește în sectorul 1 împreună cu familia pe care o are alături de frumoasa instructoare de fitness.

ADVERTISEMENT

„Nu mai stau cu chirie. Eu stau într-un apartament al colegei de apartament. Este în Plevnei. Sună istoric și glorios. M-am hotărât să mă așez la casa ei”, a spus Mircea Badea în podcast-ul moderat de Teo Trandafir.

Cum arată locuința lui Mircea Badea și a lui Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă au locuit în chirie până în anul 2022 când au fost nevoiți să își caute altceva. Proprietarul nu le-a mai prelungit contractul și în felul acesta cei doi parteneri de viață au început să-și caute apartament.

ADVERTISEMENT

Au găsit unul pe placul lor, care a și fost achiziționat de instructoarea de fitness. Vedeta nu a făcut până acum niciun tur video al casei sale, însă de-a lungul timpului s-a fotografiat în diverse colțuri din spațiul interior sau exterior.

Casa care are etaj este decorată în nuanțe de bej. De asemenea, apartamentul are un dressing încăpător, ideal pentru a depozita toate hainele, încălțămintea și alte lucruri ale familiei care este formată din trei membri.

ADVERTISEMENT

Totodată, apartamentul în care stau Mircea Badea și Carmen Brumă are o terasă spațioasă, unde prezentatoarea de la Antena 1 își filmează de cele mai multe ori antrenamentele sportive pe care le practică.

ADVERTISEMENT