Life

Mircea Badea a plecat în vacanță. Ce destinație a ales: “Zbor fără întârziere”

Mircea Badea a plecat în vacanță. Prezentatorul a ales o destinație frecventată de turiști în această perioadă. Nu a plecat singur, ci însoțit de soția sa, Carmen Brumă.
25.07.2022 | 13:14
Mircea Badea a plecat in vacanta Ce destinatie a ales Zbor fara intarziere
Mircea Badea, plecat în vacanță alături de Carmen Brumă. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a plecat în vacanță. Prezentatorul de la Antena 3 nu a mai fost prezent duminică seară, în emisiunea sa, ”În gura presei”, și a stârnit semne de întrebare fanilor.

Mircea Badea a plecat în vacanță, în Grecia. Unde se află, mai exact, prezentatorul

Mircea Badea a ajuns într-o destinație la mare căutare, în această perioadă, de către turiști: Zakyntos, Grecia. Aici s-a deplasat alături de soția sa, Carmen Brumă.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a fost mulțumită de cum a început vacanța și a precizat că zborul a fost unul fără întârziere. Adepta unui stil de viață sănătos, soția faimosului prezentator i-a îndemnat pe oameni să facă mișcare chiar și în concediu.

”Zakyntos, Grecia, zbor fără întârziere! A început bine vacanţa. Vă aştept şi pe stories cu detalii şi nu uitaţi că mişcarea e cea mai bună metodă ca sa nu te îngraşi în concediu”, a scris Carmen Brumă pe facebook.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea și Carmen Brumă, împreună de peste 20 de ani, dar necăsătoriți

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. Deși sunt împreună de peste 20 de ani, nu au mers până acum în fața altarului să-și unească destinele.

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, situația nu i-a împiedicat să aibă un copil. În prezent, sunt părinții unui băiețel pe nume Vlad, care are 8 ani.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru revista Viva!, Carmen Brumă a recunoscut că între ea și prezentator există momente tensionante, uneori, dar reușesc să treacă peste ele și să evite o despărțire.

”Am învăţat în timp să gestionăm din ce în ce mai bine momentele de tensiune şi cred că, în final, toată lumea face un soi de evaluare, dacă lucrurile bune sunt mai multe şi mai importante decât cele negative. Dacă eşti pe plus, continui…”, a spus Carmen Brumă pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Pentru aceeași sursă, Carmen Brumă a mărturisit că ea și Mircea Badea se vor căsători doar dacă își va dori copilul lor. ”Dacă Vlad şi-ar dori asta şi ne-ar cere”, a precizat soția lui Mircea Badea.

ADVERTISEMENT