Life

Mircea Badea a râs în hohote după ce a văzut-o pe Dana Budeanu: „Dânsa arăta într-un fel…”

Mircea Badea s-a amuzat copios pe seama Danei Budeanu! Mai mult, prezentatorul de la Antena 3-a criticat ținuta faimoasei creatoare de modă și a râs de ochelarii ei.
22.08.2022 | 18:48
Mircea Badea a ras in hohote dupa ce a vazuto pe Dana Budeanu Dansa arata intrun fel
De ce a început Mircea Badea să râdă când a văzut-o pe Dana Budeanu. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și captură video antena3.ro
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a râs în hohote după ce a văzut o apariție a Danei Budeanu. Iată ce a mărturisit prezentatorul de la Antena 3 că l-a amuzat.

De ce a început Mircea Badea să râdă când a văzut-o pe Dana Budeanu

În timpul emisiunii sale de la Antena 3, Mircea Badea a dezvăluit că s-a amuzat foarte tare pe seama Danei Budeanu, sau mai precis, pe seama ținutei alese de creatoarea de modă pentru a apărea la TV.

ADVERTISEMENT

Aceasta urma să intre în direct la TV, dar prezentatorul de la În gura presei a spus că nu s-a putut concentra deloc la ce a avut de spus desginerul vestimentar.

Totul a fost din cauza ținutei alese de Dana Budeanu, care se afla la piscină și a dat declarații în sutien de baie. Mai mult, Mircea Badea a criticat alegerea de ochelari de soare a vedetei.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a criticat ținuta Danei Budeanu

Acesta a spus că ochelarii sunt atât de mari încât o persoană ar putea să locuiască în ei.

Mircea Badea a afirmat că nu s-a putut concentra deloc la ce a spus Dana Budeanu, din cauza ținutei sale și mai ales a ochelarilor, dar crede că a spus ceva despre ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea.

„Toată ziua am auzit la televizor că la ora 21.00 va face dezvăluiri Dana Budeanu. Și la ora 21.00, s-a dat un video, pe Antena 3, cu Dana Budeanu care făcea dezvăluiri. N-am putut să mă concentrez la ele pentru că dânsa arăta într-un fel…

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că făcea dezvăluiri în sutien la piscină, ce ochelari sunt ăștia?! Îl știi pe ăla cu Jack și bobul de fasole? Cred că poți să locuiești în ochelarii ei. Eu dezvăluiri cu ochelari de sudor… 

Cred că zicea ceva de Ghinea, dar n-am putut să mă concentrez. Wow! Foarte tare. Sper că nu se înțelege greșit, susțin!”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, Dana Budeanu a făcut afirmații și la Antena 3 despre Cristian Ghinea, pe care l-a criticat pentru că poartă sandale.

“Păi când mergi în sandale, vă dați seama nici nu știi cum arată ce trebuie să arate. Nu știi că n-ai când să vezi că ești în sandale. Vezi doar degetele”, a spus Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT