Life

Mircea Badea, adevăruri nespuse. Care este punctul sensibil al prezentatorului TV? „Mă panichez foarte ușor”

Mircea Badea, mărturisiri despre punctul său sensibil. Prezentatorul TV a vorbit despre ceea ce îl panichează foarte ușor.
23.04.2023 | 16:02
Mircea Badea adevaruri nespuse Care este punctul sensibil al prezentatorului TV Ma panichez foarte usor
Ce îl panichează ușor pe Mircea Badea. Sursa foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Mircea Badea este unul dintre cei mai renumiți prezentatori TV din țară și unul dintre cei mai vechi jurnaliști de la Antena 3 CNN. Deși se bucură de o carieră de succes, el recunoaște că are și temeri. De curând, a vorbit despre acest subiect în cadrul unui interviu.

Cine este persoana care îl sensibilizează pe Mircea Badea

Atunci când luminile reflectoarelor se sting, realizatorul TV se îndreaptă acasă, către familie, partenera sa de viață, Carmen Brumă, și fiul lor, Vlad. Cel mic a venit pe lume în mai 2014 și a schimbat în mod radical viața părinților săi.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a mărturisit că Vlad a devenit punctul lui sensibil. Îl iubește atât de mult, încât se panichează foarte ușor atunci când are senzația că este în pericol. Nu puține au fost momentele când copilul îi oferă lecții de viață și-l ia prin surprindere.

Jurnalistul de la ”În gura presei” îl descrie pe Vlad drept un copil foarte inteligent, care ”clar nu seamănă cu mine” și că are intenții bune mereu, nu este o persoană rea, ci foarte solară, boemă și pozitivă. Totodată, cel mic își surprinde mai tot timpul tatăl cu ideile proprii.

ADVERTISEMENT

”E poet și e bine intenționat. N-are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, solar, pozitiv, boem și clar așa e el, mă pot obiectiva. Pot spune că învăț foarte multe de la el, pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine.

E foarte inteligent. E surprinzător și inovativ. Și la nivel de idee, și la nivel de exprimare. În legătură cu el mă panichez foarte ușor, sunt over protective, cum ar spune partenerul strategic, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur.

ADVERTISEMENT

I-am zis: «Băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?» Și zice: «Da, cam prea mult». Există și zona asta în care am fost non-stop pe vârfuri, într-o semi-stare d-asta de alertă, care te epuizează și care la un moment dat s-ar putea să-l enerveze pe el”, a declarat Mircea Badea într-un interviu pentru emisiunea iThink cu Iusti Fudulu.

Ce crede Mircea Badea despre rolul părinților în educația unui copil

Pentru sursa menționată, Mircea Badea a mai afirmat că părinții sunt responsabili de educația un copil. Aceștia îl pot direcționa pe un drum bun, iar atitudinea lor trebuie să fie una exemplară, fiindcă devine un model pentru cel mic. În același timp, jurnalistul este de părere că o persoană nu poate fi ”fabricată” 100%.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea este împreună de mai bine de două decenii cu Carmen Brumă, cunoscută în prezent pentru sfaturile pe care le dă în domeniul nutriției și al sportului. În trecut și ea a fost jurnalistă. Chiar dacă cei doi formează un cuplu de foarte mulți ani, încă nu au ajuns în fața altarului.

ADVERTISEMENT
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu...
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu soldaţi ruşi, făcute una cu pământul dintr-un singur foc
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN A PLECAT DIN ȚARĂ! Unde s-a dus președintele Rusiei
PUTIN A PLECAT DIN ȚARĂ! Unde s-a dus președintele Rusiei
Schimbare istorică în muzică. Un mare HIT a fost detronat
Schimbare istorică în muzică. Un mare HIT a fost detronat
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!