Life

S-a aflat! Ce i-a schimbat viața lui Mircea Badea. Dezvăluire neștiută despre prezentatorul de la Antena 3

S-a descoperit! Cine i-a modificat traiectoria vieții lui Mircea Badea. Mărturie neașteptată despre vedeta de la Antena 3.
16.04.2023 | 15:06
Sa aflat Ce ia schimbat viata lui Mircea Badea Dezvaluire nestiuta despre prezentatorul de la Antena 3
S-a descoperit! Cine i-a modificat traiectoria vieții lui Mircea Badea. Mărturie neașteptată despre vedeta de la Antena 3. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

S-a aflat! Ce i-a schimbat viața iubitului lui Carmen Brumă. Dezvăluire neștiută despre prezentatorul de la Antena 3 care nu vorbește foarte des despre domeniul privat sau despre familia pe care o are cu fosta asistentă TV.

S-a descoperit! Cine i-a modificat traiectoria vieții lui Mircea Badea. Mărturie neașteptată despre vedeta de la Antena 3

Mircea Badea a făcut o mărturie neașteptată în urmă cu puțină vreme. Vedeta de la Antena 3 a spus cine i-a modificat traiectoria vieții. Se întâmpla în anul 2014, când a venit pe lume fiul său și al antrenoarei de fitness Carmen Brumă.

ADVERTISEMENT

Vlad este un copil foarte iubit de părinții săi, care nu-l expun foarte des pe rețelele de socializare. În plus, băiatul este lăudat constant de cei dragi, fiind un băiat extrem de inteligent care citește de la o vârstă foarte fragedă.

„Pot spune că învăț foarte multe de la el, pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. E foarte inteligent. E surprinzător și inovativ. Și la nivel de idee, și la nivel de exprimare.

ADVERTISEMENT

E poet și e bine intenționat. N-are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, solar, pozitiv, boem și clar așa e el, mă pot obiectiv”, a declarat Mircea Badea în emisiunea  iThink cu Iusti Fudulu, notează Antena 3.

Mircea Badea, un tată grijuliu și protectiv

Mircea Badea a mai subliniat că este un tată extrem de grijuliu și protectiv cu fiul său, Vlad. Renumitul prezentator se panichează foarte ușor când vine vorba de băiatul său și al partenerei sale de viață, Carmen Brumă.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul recunoaște că uneori este deranjant pentru persoanele din jurul său pentru că își iubește foarte mult copilul. Cei doi fac foarte multe activități împreună. La un moment dat chiar au testat o mașină fabricată în România.

Băiatul este pasionat de autoturisme încă de la vârsta de 2 ani, când obișnuia să iasă din casă numai pentru a le admira. Fiul lui Mircea Badea cunoaște numeroase detalii și informații din domeniul automobilelor.

ADVERTISEMENT

În plus, copilul de aproape 9 ani știe multe despre diferitele branduri de mașini existente pe piață. Vlad cunoaște exact marca, dar și anul în care a fost lansat modelul respectiv, după cum mărturisea Carmen Brumă în trecut.

ADVERTISEMENT