News

Mircea Badea, către Diana Șoșoacă: ”Ce-ați făcut doamnă?! Dacă apăreați topless nu era atâta tevatură”

22.12.2020 | 16:05
Mircea Badea catre Diana Sosoaca Ceati facut doamna Daca apareati topless nu era atata tevatura
ADVERTISEMENT

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea, a avut o reacţie în stilul său caracteristic față de Diana Şoşoacă, senatoarea care nu a purtat mască de protecție în plenul parlamentului.

În ziua de învestitură a noului Legislativ, senatoarea AUR a provocat un scandal imens în toată zona administrativă și juridică a instituției pentru faptul că nu a purtat masca de protecție.

ADVERTISEMENT

Toate aceste discuții l-au revoltat pe Mircea Badea, cel care a fost extrem de ironic și a spus că avocata nu ar fi iscat un astfel de scandal nici dacă apărea topless.

Mircea Badea, către Diana Șoșoacă după scandalul din Parlament: ”Dacă apăreaţi topless nu era atâta tevatură”

Mircea Badea a avut o reacţie ironică cu privire la scandalul provocat de senatoarea AUR, Diana Şoşoacă, care nu a purtat mască de protecţie în plenul parlamentului.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție în emisiunea lui Mihai Gâdea, ”Sinteza Zilei”, în care era invitată și avocata Diana Șoșoacă, Mircea Badea a glumit și i-a spus senatoarei că dacă apărea topless nu se facea atât de mare caz cât a fost luni pentru nepurtarea măştii de protecţie.

”Azi am vrut să mă uit şi eu liniştit să văd ce se întâmplă în Parlament şi când văd surpriză. Peste tot era senatorul AUR care nu a purtat mască în Parlament.

ADVERTISEMENT

Ce aţi făcut doamna Şoşoacă? Şi dacă apareaţi topless nu era atâta tevatură. Toată lumea a vorbit despre dumenavoastră!”, a spus prezentatorul TV.

Cum a reacționat Șoșoacă la remarca lui Badea

Parlamentara AUR nu a rămas datoare la cuvintele lui Badea și a avut o replică pe măsură. ”Dl Coarnă n-are mască, dl Kelemen Hunor n-are mască, de ce nu spuneți? Vă rog să vă referiți și la dânșii! Atunci vă pot acuza de misoginism! Îi cer scuze că v-am deranjat azi”.

ADVERTISEMENT

Luni, Diana Șoșoacă a stat în sala de plen a Parlamentului fără să poarte mască. Mai mult decât atât, în momentul depunerii jurământului, a spus că ”obligativitatea purtării măștii încalcă Constituția României”.

Ulterior, într-o filmare postată pe contul de Facebook, senatoarea AUR a spus că va face plângere penală împotriva celor care i-au făcut publică adeverința medicală prezentată pentru a justifica faptul că nu poartă mască.

ADVERTISEMENT