Life

Mircea Badea, dispus să renunțe la contul de Facebook. Care este motivul 

25.05.2020 | 08:59
Mircea Badea dispus sa renunte la contul de Facebook Care este motivul
Mircea Badea, dispus să renunțe la contul de Facebook. Care este motivul . Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a mărturisit în emisiunea pe care o prezintă la postul de televiziune Antena 3 că este foarte posibil să renunțe la rețeaua de socializare Facebook pentru că în ultima perioadă nu și-a mai putut accesa contul. Prezentatorul TV a declarat că a luat această decizie după ce a încercat în repetate rânduri să intre pe pagina personală.

Prezentatorul „În gura presei” vrea să-și închidă contul de Facebook

Renumitul prezentator TV, Mircea Badea, a declarat că în ultima perioadă nu mai reușește să-și acceseze pagina de Facebook decât printr-o „șmecherie”, precizând că nu mai poate publica nimic nici de pe calculatorul personal, nici de pe aplicația instalată pe telefon.

ADVERTISEMENT

„La mine nu mai merge bine Facebook-ul. Contul meu e praf, nu mai pot să accesez de pe aplicațiile de pe telefon, nu mai pot să intru de pe calculator. Fac eu o șmecherie, intru cumva, nu mai intru în detalii. 

Pot să postez cam un articol din trei. Facebook-ul meu cred că e «pa». Nici nu vreau să-mi pierd bat capul cu asta. Cred că e foarte posibil să renunț la contul de Facebook, să nu mai postez pe el”, a declarat prezentatorul în emisiunea pe care o prezintă la Antena 3.

ADVERTISEMENT

De ce Mircea Badea se gândește la închiderea paginii de Facebook

Motivul principal pentru care Mircea Badea se gândește foarte serios să închidă contul de pe rețeaua de socializare ar fi faptul că nu mai intra în acest cont și automat nu mai poate posta.

Având în vedere că vedeta vrea să-și exprime în continuare opiniile se gândește să se reorienteze către o altă rețea, subliniind faptul că oricum nu era un mare fan al fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg.

ADVERTISEMENT

„O să văd unde mă reorientez, nu o să rămân totuși neexprimat. Am tot încercat, am făcut teste, am scris litere, lumea se întreba dacă n-am făcut atac cerebral. N-am făcut încă.

Am făcut tot felul de experimente, nu se poate, asta e, și-așa nu-l iubesc pe Zuckerberg”, a mai spus Mircea Badea la emisiunea „În Gura Presei”.

ADVERTISEMENT

Până atunci însă, cunoscutul prezentator de la Antena 3 poate fi urmărit pe contul de Instagram acolo unde scrie despre subiecte de mare interes cum ar fi: politică, coronavirus sau sport.

ADVERTISEMENT