Life

Mircea Badea, fotografii inedite din tinerețe. Cum arăta vedeta de la Antena 3 la începutul carierei

24.02.2021 | 18:08
Mircea Badea fotografii inedite din tinerete Cum arata vedeta de la Antena 3 la inceputul carierei
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a dezvăluit niște imagini surprinzătoare cu Mircea Badea, realizatorul de la Antena 3, cu ocazia zilei sale de naștere. Prezentatorul TV a primit câteva fotografii alături de vedeta de la Kanal D, pe care le-a arătat și urmăritorilor. 

Mircea Badea a prezentat alături de Teo Trandafir, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori de la sfârșitul anilor ’90, dar și după 2000. Moderatorul TV are o carieră de peste un sfert de veac în lumea televiziunii.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 3 a publicat pe Facebook imaginile cu pricina și arăta foarte diferit la vremea respectivă. Fanii s-au amuzat alături de e și i-au lăsat mii de comentarii.

Mircea Badea, fotografii inedite din tinerețe. Cum arăta vedeta de la Antena 3 la începutul carierei

Mircea Badea a împlinit astăzi, 24 februarie, vârsta de 47 de ani. Aniversarea lui a fost anunțată de către colegul lui de la același post de televiziune, Mihai Gâdea. Moderatorul emisiunii „În gura presei” preferă să-și petreacă în liniște ziua de naștere și nu îi plac adunările mari de oameni.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a postat pe contul de Facebook câteva fotografii pe care le-a primit de la prietena și fosta lui colegă de platou, Teo Trandafir. Cei doi au format ani buni un cuplu pe micile ecrane și erau foarte apreciați de telespectatori.

„Doamna Teo mi le-a trimis. Au fost facute în urma cu puțin timp… P.S. Păcat, totusi, că baiatu’ din imagini nu mai e de mult printre noi”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Mircea Badea
Mircea Badea, fotografii din tinerețe. Sursa foto: Facebook

Fanii i-au lăsat peste 12.000 de aprecieri și mai mult de 3.000 de comentarii la postare. Printre altele, aceștia l-au felciitat cu ocazia zileo de naștere și i-au transmis gânduri bune. Unii și-au amintit de perioada în care prezenta emisiuni alături de Teo Trandafir.

„Cu asa mult drag va urmaream pe amandoi/ La multi ani! Da, păcat că băiatul acela a fost transformat în bărbatul de astăzi   Să fii sănătos și plin de voie bună alături de frumoasa ta familie!/ S-a facut mare ,…baiatul din imagini…La multi ani cu sanatate …!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea s-a născut pe 24 februarie 1974 la București și a debutat la Radio Total în 1993, unde era directoare Jeana Gheorghiu, care era bună prietenă cu mama lui. Mai târziu, realizatorul TV a trecut la Tele 7abc și pe la alte posturi:  Antena 1, Realitatea TV, Pro TV, Prima TV.

A prezentat mai multe emisiuni alături de Teo Trandafir, cum ar fi „Bună dimineața, România”, „Dimineața devreme”, „Teo și Mircea Șou” (1997 – 2000).

ADVERTISEMENT