News

Mircea Badea îl acuză pe Mihai Bendeac că a inventat „infectarea” cu Covid-19: „Nu e oare o strategie de succes de a redeveni relevant?”

17.05.2020 | 17:06
Mircea Badea il acuza pe Mihai Bendeac ca a inventat infectarea cu Covid19 Nu e oare o strategie de succes de a redeveni relevant
ADVERTISEMENT

Mircea Badea îl acuză pe Mihai Bendeac că ar fi inventat întreaga „experiență” cu infectarea cu Covid-19, în condițiile în care juratul iUmor nu a prezentat nicio dovadă că ar fi fost testat pozitiv.

Mircea Badea îl acuză pe Mihai Bendeac că a inventat „infectarea” cu Covid-19

Mihai Bendeac a mărturisit că a fost la înmormântarea bunicului său în 13 martie și ar fi luat boala de la preoți, care ulterior s-au dovedit a fi infectați cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

„Aveam dureri puternice musculare, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros. Maică-mea și taică-miu au avut aceleași simptome”, a dezvăluit Mihai Bendeac.

Mircea Badea, colegul de trust al lui Bendeac, este sceptic și nu crede în istorisirea lui Bendeac. Badea a postat pe Facebook un mesaj prin care lasă să se înțeleagă că

ADVERTISEMENT

„Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-pușcărie? A fost o excepție ca o reverență (penală) pentru catarsisu’ nepereche? Sau a fost un test post factum care a confirmat că a trecut prin infecție? Sau de fapt e doar o declarație fără nicio confirmare medicală? O strategie de succes pentru a redeveni relevant și vizibil?

Subiectul adevărat este totuși presa de c****, care n-a gândit deloc și n-a pus nicio întrebare. A transcris vorbirea ca pe un ordin de la guvern și a girat o declarație a unuia ca pe un adevăr probat.

ADVERTISEMENT

P.S. Și eu am avut holeră și ebola. De două ori. Că o dată nu se pune. Plus tifos și și ciumă. Din aia galbenă, nu roșie. iCovid!”, a punctat Badea.

Mihai Bendeac a fost criticat de multă lume pentru că a participat la înmormântarea bunicului său, cu toate că România se afla în plină epidemie de coronavirus, însă rămâne neclar dacă Bendeac și familia sa au încălcat anumite reguli.

ADVERTISEMENT

 

Tags: