Life

Mircea Badea, ironic la adresa Prințului William, după comentariile acestuia despre cursa spațială. “De ce să mă uit în gura lui?”

Mircea Badea a făcut mai multe comentarii la adresa Prințului William, după ce acesta a declarat că miliardarii Jeff Bezos și Elon Musk ar trebui să salveze planeta pe care locuiesc în loc să fie interesați de turismul spațial.
15.10.2021 | 11:38
Mircea Badea ironic la adresa Printului William dupa comentariile acestuia despre cursa spatiala De ce sa ma uit in gura lui
ADVERTISEMENT

Prințului William le-a transmis miliardarilor Jeff Bezos și Elon Musk faptul că ar trebui să se concentreze mai mult și să salveze planeta pe care locuiesc, înainte de a organiza curse spațiale.

Declarațiile nepotului Reginei Elisabeta a II-a l-au scos din sărite pe Mircea Badea.

Acesta a făcut mai multe comentarii acide în cadrul emisiunii “În gura presei”.

Mircea Badea, ironic la adresa Prințului William, după comentariile acestuia despre cursa spațială

În cel mai recent interviu, Prințul William a criticat cursa spațială a Blue Origin, dar și pe miliardarii Jeff Bezos și Elon Musk, interesați de turismul spațial. Acesta a declarat că Bezos și Musk ar trebui să salveze planeta Pământ și să lase cursele în spațiu.

ADVERTISEMENT

“Avem nevoie de unele dintre cele mai mari creiere și minți ale lumii fixate în încercarea de a repara această planetă, fără a încerca să găsească următorul loc unde să meargă și să trăiască”, a spus Prințul William, potrivit Daily Mail. 

Mircea Badea a făcut câteva comentarii în emisiunea “În gura presei” despre declarațiile nepotului Reginei Elisabeta a II-a. 

ADVERTISEMENT

“Prințul William… eu nu am înțeles de ce cineva este interesat de ce spune Prințul William. (…) Dar cine e Prințul William? Adică e prinț că s-a născut în familia aia, dar ce a făcut Prințul William ca să mă uit eu în gura lui? 

Deci el, Prințul, spune că ei, miliardarii, deci Bezos și Musk, ar trebui să se concentreze în a rezolva mai întâi problemele planetei. N-ai cum! Totuși, e foarte candid băiatul ăsta, Prințul William, are un infantilism.

ADVERTISEMENT

Ăsta îi ceartă pe ăia care au clădit miliarde multe? Ei le-au făcut! Și el vine și le spune ălora cu ce trebuie să se ocupe: ‘Bă, terminați-vă cu asta cu spațiul! Mai întâi rezolvați problemele planetei.’ (…)

Bezos și Musk să rezolve problemele planetei? Pe bune? Tu cine ești? Prințul Marii Britanii! Doamne!”, a spus Mircea Badea în emisiunea “În gura presei”, de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Cursa spațială a rachetei Blue Origin a avut loc miercuri

Jeff Bezos, șeful Amazon, l-a trimis miercuri în spațiu pe actorul William Shatner, unul dintre protagoniștii din Star Trek. A fost a doua cursă în spațiu făcută de racheta miliardarului Bezos.

De asemenea și miliardarul Elon Musk și-ar dori să se impună în turismul spațial. Acesta declara că are planuri pentru colonizarea planetei Marte și că vrea ca mașinile Tesla să fie construite acolo.

ADVERTISEMENT