Life

Mircea Badea, o nouă replică acidă la adresa make-up artistului Ema Uta: ”De abia știam cine este”

Zilele trecute, Mircea Badea și Ema Una au avut un schimb de replici acide. Prezentatorul tv a făcut câteva comentarii, iar iubita lui Alex Bodi a venit cu un răspuns pe măsură.
02.12.2022 | 18:27
Mircea Badea o noua replica acida la adresa makeup artistului Ema Uta De abia stiam cine este
Mircea Badea, o nouă replică pentru Ema Uta, iubita lui Alex Bodi. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși nu s-au întâlnit niciodată față în față, se pare că Mircea Badea și Ema Uta au reușit să devină protagoniștii unor acuzații dure în mod indirect.

Mesajul make-up artistului Ema Uta, pentru Mircea Badea

Totul a început după ce prezentatorul de la Antena 3 a vorbit despre iubita lui Alex Bodi.

Mai exact, acesta nu înțelegea cum Ema Uta are atât de mult timp liber să călătorească și de asemenea, nu credea că tânăra muncește neapărat.

ADVERTISEMENT

A fost suficient pentru ca make-up artistul să răbufnească. Ema Uta a publicat un mesaj dur pe contul de socializare în care i-a spus lui Mircea Badea lucruri neștiute până acum.

Aceasta a vorbit despre anii de muncă pe care i-a depus în cariera, dar și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge la nivelul de a călători unde dorește, dar și când dorește.

ADVERTISEMENT

Ema Uta povestea că de la 17 ani strângea bani din machiaj, iar până la vârsta de 25 de ani nici măcar nu a știut să se bucure de viață, ori să iasă prin cluburi.

”Motivul pentru care eu sunt „într-o vacanță continuă” așa cum spuneți este pentru ca eu am strâns bani de la 17 ani din machiaj, până în prezent la 31. 14 ani de machiaj”, este o parte din replica iubitei lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Mircea Badea pentru Ema Uta

Acum, Mircea Badea s-a simțit nevoit să dea o replică. Prezentatorul de la Antena 3 a încercat să își explice gestul, așa cum face de fiecare dată. 

Acesta susține că nici măcar nu știa cine este, de fapt, Ema Uta și că nu o cunoaște nici pe ea, dar nici pe iubitul ei, Alex Bodi, ci doar a văzut câteva titluri de pe site-urile de știri din România.

ADVERTISEMENT

”De abia știam cine este. De ce toată lumea este interesată de treaba asta, că nu i-am zis Doamne ferește nimic. Nu am nimic cu doamna, eu o susțin. Nu o cunosc nici pe dânsa, nici pe dânsul.

Am văzut și eu titluri pe site-uri, pe care intrăm să citim știri. Îi susțin, le doresc succes”, a declarat Mircea Badea.

Partenerul de viață al lui Carmen Brumă a mai spus și că nu este pasionat de lumea mondenă și că nu are de gând să învețe numele tuturor divelor, dar nici ale bărbaților din showbiz-ul românesc.

”(…) Nu aș mai avea acum timp să învăț toate personajele din lumea mondenă. Așa titluri am mai vazut, dar să fiu avizat nu”, a adăugat prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT