News

Mircea Badea, oprit de Poliție în drum spre emisiune. Ce a pățit când a prezentat actele

19.02.2021 | 07:33
Mircea Badea oprit de Politie in drum spre emisiune Ce a patit cand a prezentat actele
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antrena 3, a povestit în direct la TV cum a fost oprit de Poliție, joi seara, în momentul în care se îndrepta către postul de televiziune.

Ca de obicei, potrivit spuselor vedetei trustului Intact, întâlnirea dintre el și ”oamenii legii” s-a lăsat cu mici neînțelegeri. De această dată, pandemia a fost cea care a provocat un mic incident de procedură.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce a refuzat să-i dea buletinul și doar i l-a arătat pe geam, Badea redă momentele care au urmat ”explozivei” întâlniri. Toată istorisirea, în stilul său caracteristic.

Mircea Badea a fost oprit din nou de Poliție

Mai în glumă, mai în serios, Mircea Badea spune că și-ar fi dorit să fie infectat cu noul coronavirus și asta deoarece a avut din nou neplăcuta experiență de a fi oprit de Poliție, chiar în drumul său spre emisiune.

ADVERTISEMENT

Joi seara, pe ”pasa” de la ”Sinteza Zilei” cu Mihai Gâdea, Mircea Badea a povestit momentele care au decurs după o nouă întâlnire de rutină cu agenții din trafic.

Întrucât circulă de obicei după intrarea în vigoare a restricției de circulație de la ora 23:00, Badea a avut o nouă aventură cu un echipaj de Poliție. Și la fel ca la precedentele nu au lipsit mici scântei. Întreaga poveste, redată de prezentatorul Antena 3:

ADVERTISEMENT

”Am trecut printr-un episod, acum, venind încoace. E unul dintre momentele în care chiar îmi pare rău că nu am coronavirus. Mă oprește un polițist pe la Universitate. Mă opresc, și zice ‘Bună seara, actele’. Pac, scot actele, îi pun frumos buletinul pe geam. Și zice ‘Dați-l încoace’. ‘Nu, nu vi-l dau!’. ‘Păi sunteți obligat’ Cum? De către cine? ‘Păi așa trebuie’.

A stat un pic așa și ‘De ce nu mi-l dați?’. Nu știu dacă ați auzit, dar e pandemie… Umblă o vorbă. ‘Păi și ce dacă? Să știți că eu mă dezinfectez’. Zic ‘Ok, dar puteți să vă uitați pe geam”.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit Badea după momentul prezentării actelor

Aventura lui Badea cu polițistul nu s-a rezumat doar la ”momentul buletinului”. În continuare, conform prezentatorului, agentul l-a întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice, iar apoi au urmat o serie de verificări ale unor documente nelipsite șoferului.

”Eram sigur! Am vrut să-i dau eu ideea când am văzut că se enervează și nu știa ce să facă, i-am zis ‘Întrebați-mă de băuturi alcoolice’.”, a mai spus realizatorul TV. ‘Haideți să facem un test’, a adăugat polițistul, după cum a povestit Badea.

‘Să faci test înseamnă să-ți dai masca jos și să sufli în ăla. Eu mă dezinfectez pe mâini și el zice că dacă e dezinfectat cu alcool putem avea surprize la test. Și eu zic ‘Asta e, ce să facem!”.

În momentul ăla mi-a trecut prin cap ‘Băi, știi ceva, eu nu vreau să fac test’. Hai să vedem ce se poate întâmpla!”, a continuat Mircea Badea.

”Deschid geamul un pic mai mult, iau ăla, desfac ăla, suflu, desigur 0,0. Evident! El, un pic dezamăgit… zice 0,0!

Mai stă și zice ‘Ok, talonul!’, cu istericala tipic milițienească. ‘Îl fac eu pe ăsta până la urmă’!. Nu m-a făcut că n-avea cu ce.

Și începe ‘Acum să vedem asigurarea RCA’. Prin lege, nu ești obligat să ai asigurarea RCA pe hârtie la tine. Dar milițianul, evident, asigurarea. Eu o aveam pe hârtie, că de data trecută, cu circul… Și poc, îi lipesc aia pe geam.

Și se tot gândește ‘Ce să-i mai fac?’…. Revizia tehnică! ITP-ul!’ Îți dai seama, sunt beton! Și zice *Acum o să vă verific prin stație*. După multe minute, cred că m-a recunoscut unu după mașină și i-a făcut semn. A zis: Haideți să nu vă mai țin că nu știu, nu merge platforma”, a mai povestit Mircea Badea la Antena 3.

ADVERTISEMENT