News

Mircea Badea, anunț neașteptat la Antena 3. Ce este obligat să facă de urgență

17.02.2021 | 07:26
Mircea Badea anunt neasteptat la Antena 3 Ce este obligat sa faca de urgenta
ADVERTISEMENT

Marți seară, la Antena 3, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, Mircea Badea, a făcut un anunț total neașteptat și a dezvăluit o ”vizită” pe care trebuie să o facă de urgență în următoarea perioadă.

Vedeta postului de televiziunea al trustului Intact a spus că, nu peste foarte mult timp, se va prezenta ”din nou”, la Poliție.

ADVERTISEMENT

De ce? Badea spune că va trebui să dea cu subsemnatul față de o plângere făcută de ”un procuror pe care îl susține”.

Mircea Badea, anunț neașteptat la Antena 3. Ce trebuie să facă de urgență

În stilul său consacrat, Mircea Badea a dezvăluit, marți seara, la ”pasa” cu Mihai Gâdea de la postul de știri, faptul că urmează pentru el o vizită pe care o ”adoră” foarte mult, la Poliție.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul ”În gura presei” nu a dat prea multe amănunte despre acest demers, însă a spus că se va supune unei decizii luate de o instanță, venită pe fondul plângerii unui procuror.

”Eu întotdeauna am fost un mare admirator al oamenilor legii. Mereu m-am dus la Poliție ca la biserică. M-am dus cu sentimentul că voi fi ascultat și ajutat. 

ADVERTISEMENT

În curând, mă voi duce, din nou, la Poliție. A hotărât o onorată instanță pe care o susțin, la plângerea unui procuror pe care îl susțin”, a spus Mircea Badea, marți, în cadrul emisiunii lui Gâdea, Sinteza Zilei de la Antena 3.

Badea: ”Trebuie să dau cu subsemnatul în legătură cu o aberație absolută”

În ceea ce privește motivul prezenței sale în fața ”oamenilor legii”, Badea a spus că vizita sa la Poliție este legată de o ”aberație” absolută”.

ADVERTISEMENT

Omul de televiziune este revoltat de faptul că trebuie să facă această vizită în plină pandemie, considerând probabil că nu este o chestiune arzătoare în astfel de vremuri.

”Trebuie să dau cu subsemnatul la miliție. În legătură cu o aberație absolută. Dar, hei, de ce să nu mergem în pandemie să dăm declarații inepte despre nimic?! Susțin!

Așa că, în curând, mă voi duce la miliție să dau cu subsemnatul. Voi avea acest prilej de bucurie și onoare să mă întâlnesc, din nou, cu oamenii legii”, a adăugat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT