Life

Mircea Badea, reacție de milioane după demiterile din Poliție în cazul tragediei de la 2 Mai: „Îmi place că l-au dat afară pe șeful de la container”

Mircea Badea a avut o reacție acidă după deciziile luate în urma accidentului de la 2 Mai, în care doi tineri au murit și alți trei au fost răniți.
23.08.2023 | 23:32
Mircea Badea reactie de milioane dupa demiterile din Politie in cazul tragediei de la 2 Mai Imi place ca lau dat afara pe seful de la container
Mircea Badea, reacție acidă după măsurile luate de autorități după tragedia de la 2 Mai. Sursa foto: captură Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a făcut mai multe comentarii acide după ce autoritățile au făcut mai multe demiteri în Poliție, în urma tragediei de la 2 Mai în care doi tineri și-au pierdut viața și alți trei au fost răniți.

Mircea Badea, reacție incredibilă după demiterile din Poliție care au avut loc în urma tragediei de la 2 Mai

În stilul său caracteristic, Mircea Badea a comentat, în cadrul emisiunii În fața națiunii difuzată pe Antena 3 CNN, deciziile anunțate de Ministerul de Interne după tragedia de la 2 Mai, în care șoferul Vlad Pascu, ce a condus sub influența drogurilor, a ucis doi tineri și a rănit alți trei.

ADVERTISEMENT

Pentru că fusese eliberat cu puțin timp înainte de teribilul accident, cu toate că avea asupra sa substanțe interzise, patru șefi din Poliția de la Constanța au fost demiși. „E foarte bine că s-au luat aceste măsuri și sunt foarte încrezător că, de acum înainte, lucrurile se vor schimba.

Așa cum s-au schimbat și după Caracal și după multe alte situații. Gata. Uite, i-a dat afară. În fine, nu i-a dat afară, că nu lucrează la Fabrica de cuie. Lucrează tot în Miliție, dar nu mai sunt șefi”, a spus Mircea Badea, conform antena3.ro. 

ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu a trecut cu vederea faptul că Biroul de Poliție din Vama Veche funcționează într-un container și a ținut să scoată acest lucru în evidență, menționând că măsurile au fost luat doar pentru a liniști populația revoltată, fără a schimba ceva, de fapt.

„Îmi place că l-au dat afară pe șeful de la container. Containerul de la Vama Veche. Chiar e un container, care avea un șef. Deci este o învolburare specific românească. Foarte bine. Așa se întâmplă de fiecare dată: bâl, bâl, bâl, hau, hau, hau, după care ne pregătim pentru următoare catastrofă. Urmează!”, a completat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Mircea Diaconu: „E un gest de protecție al Ministerului de Interne”

Nici Mircea Diaconu nu a avut o părere mai bună despre măsurile luate în urma tragediei de la 2 Mai. „E confuz. E tulbure tot, după părerea mea, pentru că nu se rezolvă nimic. E un gest al Ministerului Interne, un gest de auto-protecție.

Adică, știți ceva de genul ăsta: ‘Hai să aruncăm niște sânge, ca să stea lumea liniștită’. Dar problema nu se rezolvă. Mă sperie, pentru că în mod normal (în cazul unor) astfel de personaje – mă refer la băiatul acela, cu tot ce înseamnă el, cu mașină, cu trecut – ar fi trebuit să afli ce e cu el dintr-un click.

ADVERTISEMENT

Eu am trecut la un moment dat cu mașina mea, un ARO 10, acum un an, pe centura Bucureștiului și după mine a venit o mașină care de poliție care stătea acolo. M-a verificat și a venit după mine și polițiștii mi-au zis ‘vă felicităm, aveți toate actele, surprinzător, în regulă’”, a completat Mircea Diaconu în legătură cu tragedia de la 2 Mai.

ADVERTISEMENT
Tags:
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română