Life

Mircea Badea, reacție de necrezut după ce a fost înjurat de colegii de la Antena 1: „Vreau să fac public un anunț”

Cum a reacționat Mircea Badea după ce a aflat că a fost înjurat de colegii de la Antena 1. Prezentatorul a spus că vrea să facă public un anunț.
12.01.2023 | 17:52
Mircea Badea reactie de necrezut dupa ce a fost injurat de colegii de la Antena 1 Vreau sa fac public un anunt
Mircea Badea, reacție de necrezut după ce a fost înjurat Foto Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a reacționat după ce a aflat cp a fost înjurat de colegii săi de la Antena 1, Teo, Vio și Costel, care fac parte din juriul emisiunii Stand-Up Revolution.

Mircea Badea, reacție de necrezut după ce a fost înjurat de colegii de la Antena 1

Mircea Badea a spus că toată ziua a fost căutat de colegii din trust pentru a se uita la clipul video în care este înjurat de colegii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

După atâtea insistențe, prezentatorul de la În gura presei a spus că a cedat și a urmărit și el acest clip video și a descoperit că a fost înjurat „în toată regula” de colegii de trust.

„Mi-a bâzâit telefonul încontinuu azi, de la colegii din trust. Toți mi-au zis că dacă am văzut cum unii de la Antena 1 mă înjură, că nu e posibil așa ceva, că să mă uit. Eu habar n-aveam. Mi-au trimis linkul, m-am uitat și eu”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, anunț după ce a fost înjurat de colegii de trust

Mircea Badea a spus că vrea să facă și un anunț public referitor la acest subiect.

Prezentatorul de la În gura presei a spus că susține libertatea de exprimare, așa că nu îi pasă dacă este înjurat de orice persoană, fie ea de la trustul la care este angajat, de la alt post sau chiar de cineva din propria lui casă, pentru că fiecare trebuie să spună ce crede fără opreliști.

Chiar și așa, odată cu acest anunț public, Mircea Badea a spus că nu mai are altceva de comentat pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT

„Acum vreau să fac public un anunț. Nu mă interesează. Eu sunt pentru libertatea de exprimare, așa că nu mă interesează cine mă înjură.

Dacă e de la Antena 1, de la Antena 3 sau de la mine din casă… să fie sănătos. Atât am avut de spus pe acest subiect”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o realizează la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: