ADVERTISEMENT
News

Mircea Badea, reacție fabuloasă după excluderea Dianei Șoșoacă din AUR. „E simpatică”

Autor: Flaviu Popa | 11.02.2021 | 07:40
Mircea Badea, reacție fabuloasă după excluderea Dianei Șoșoacă din AUR. „E simpatică”
Moderatorul TV a comentat excluderea Dianei Șoșoacă din AUR

Mircea Badea a comentat în stilul caracteristic excluderea Dianei Șoșoacă din AUR, fiind amuzat de situație.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă!”, și-a început Badea discursul la emisiunea „Sinteza Zilei” moderată de Mihai Gâdea la Antena 3.

Conducerea AUR a anunțat oficial retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Șoșoacă, din cauza comportamentului avocatei care a adus atingere intereselor și imaginii partidului.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, amuzat după excluderea Dianei Șoșoacă din AUR

„Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă! Deci, o susțin! Eu sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei 3, deci cumva… O susțin, mi se pare foarte simpatică.

Cum se strânsese lumea în fața casei și striga Șoșoacă, Șoșoacă? Haioasă. A zis că provoacă vaccinul sterilitate. Nu știu dacă domnul Borcea s-a vaccinat, dar pun pariu ca după ce se vaccinează mai face tripleți.

ADVERTISEMENT

E haioasă doamna Șoșoacă, domnul Pleșoianu a dezvoltat o pasiune pentru Șoșoacă și face arheologie la prestațiile domniei sale și a avut un montaj foarte bun pe Facebook, cu privire la moaște și la pelerinaj. Doamna Șoșoacă e moderată și haioasă. Cum să ridice mâna nu știu ce domn din AUR la ea, că îi rupea mâna și îl bătea cu ea?”, a explicat, amuzat, Mircea Badea.

Conducătorii partidului AUR i-au reproșat Dianei Șoșoacă faptul că a participat la o petrecere cu lăutari pe care a transmis-o LIVE pe Facebook. „Nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului”, a explicat deputatul AUR Dan Tanasă, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a comentat excluderea sa din partid și l-a acuzat pe Sorin Lavric că a vrut să o lovească. „Nu eu m-am luat, ci ei s-au luat. Ultima a fost când Sorin Lavric a ținut cu USR și mi-a închis microfonul, în Senat, pentru că m-am revoltat împotriva PNL, USR și UDMR de la guvernare și ar trebui să cer voie pentru discursurile mele în interiorul partidului. Ori, conform Constituției, după alegere, fiecare votează conform conștiinței sale. ”Cum mi-am permis să îi fac criminali?”, așa m-a întrebat Lavric.

Mi se trage și de la Comisia de Abuzuri, pentru că am avut o plângere împotriva Ralucăi Turcan. Mi s-a spus că ”cum îmi permit? Dragă Diana, comisia asta a fost înființată ca să fie!”. Am 500 de dosare pe rolul comisiei de abuzuri, după numai o lună, iar toate îmi sunt adresate mie.

ADVERTISEMENT

George nu mi-a zis nimic niciodată, este un om foarte OK. I-am spus că voi pleca din partid, pentru că nu voi suporta un astfel de tratament. Domnul Sorin Lavric a folosit un limbaj de maidan și a ridicat palma la mine. I-am zis: ”cine ești tu, cum îți permiți tu să ridici palma la mine, să folosești un limbaj violent?”.

E prea devreme ca să fie ”târziu”! Mi-au zis, despre petrecerea de la Iași, cum de mi-a venit ideea asta fantastică?! Domnul Târziu mi-a spus acum o lună că trebuie să înțeleg că nu mai suntem în campanie electorală, că trebuie să fim un partid serios și să ne facem treaba. Mi-a spus că nu trebuie să dau totul.

ADVERTISEMENT

În afară de George Simion și cu mine, nimeni nu a mai mers pe aceeași linie. Simion mi-a spus să nu fac vreun pas greșit și i-am spus că nu pot să stau într-un loc în care mi se pun cătușe și botniță. Nu pot să tac și să nu mai vorbesc. Nu mă voi dezice de linia mea, am luptat pentru popor, pentru dreptate, împotriva abuzurilor și corupției.

George probabil e șocat de ce a făcut colegul său, Claudiu Târziu, pe care nu l-am văzut niciodată în campania electorală. Să fim serioși și să dăm cărțile pe față. Eu nu m-am certat niciodată cu George, nu am ce să îi reproșez.

Nu mă duc nicăieri, eu sunt Neamul Românesc. Eu nu mă pot alia cu partidele împotriva cărora am luptat. O să mai vedeți excluderi, demisii, nu vă spun ce e în Parlamentul ăla. Eu cred că trebuie să ne respectăm și să ne vorbim frumos, nu cu atitudinea arogantă de șef”, a transmis Diana Șoșoacă la România TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!