News

Mircea Badea, reacție în urma tragediei de la Crevedia: „În România nu luăm nimic în serios. Cetățenii sunt doar maneliști preocupați de manele și de bere”

Realizatorul TV susține că oamenii trec mult prea repede cu vederea astfel de tragedii. „România nu-i o țară, e o chestie sau ceva de genul.”
28.08.2023 | 08:04
Mircea Badea reactie in urma tragediei de la Crevedia In Romania nu luam nimic in serios Cetatenii sunt doar manelisti preocupati de manele si de bere
Mircea Badea, reacție în urma tragediei de la Crevedia. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, reacție în urma tragediei de la Crevedia. Prezent în cadrul unei emisiuni televizate, la Antena 3, realizatorul TV a vorbit despre evenimentul dramatic care a avut loc sâmbătă seara.

Mircea Badea, despre tragedia de la Crevedia

Badea susține că toate aceste nenorociri petrecute în ultima vreme fac parte dintr-o „epopee din ce în ce mai evidentă și mai consistentă: România – tărâm tragic!”. Totodată, susține că incidentul va fi acoperit de o nouă tragedie așa cum s-a întâmplat în cazul 2 Mai.

ADVERTISEMENT

„Sigur, între timp s-a întâmplat încă o tragedie, mai puțin vizibilă, pe șosea în Alba Iulia. Un băiat care nu era drogat, ci era beat, care nu era băiat de bani gata, – poate de aceea nu a capacitat foarte mult interesul presei – a omorât trei oameni. Exact la fel.”, a atras atenția Mircea Badea.

Realizatorul TV susține că o parte din vină o au românii care sunt preocupați de „manele și de bere”. El sugerează că în urma unor astfel de evenimente, cetățenii ar trebui să acorde o mai mare atenție problemelor din societate.

ADVERTISEMENT

„România nu-i o țară, e o chestie sau ceva de genul. Problema principală a acestei țări, lăsând la o parte orice alte tehnicalități, este consistența strict manelistă a locuitorilor ei. Cetățenii României nu sunt niște cetățeni, ci doar maneliști preocupați de manele și de bere.”, a declarat Mircea Badea.

„În România nu luăm nimic în serios”

Realizatorul TV susține că oamenii trec mult prea repede cu vederea astfel de tragedii. „Toate aceste nenorociri sunt urmări ale faptului că în România nu luăm nimic în serios.

ADVERTISEMENT

Ne învolburăm, ne văităm, ne văicărim … vine o nouă învolburare. De fiecare dată urmează un heirup…Acu spunem: Să vezi cum autoritățile se vor năpusti, vor face controale la toate GPL-urile etc”, a adăugat Mircea Badea, potrivit Dcnews.ro.

În ceea ce privește problema privind spitalele din România care sunt în imposibilitatea de a trata marii arși, Mircea Badea este de părere că, mai întâi, ar trebui făcut ceva pentru a nu ne mai afla în situația unor asemenea tragedii.

ADVERTISEMENT

„De la Colectiv, tot aud textul ăsta, pe care nu-l contest. Că România trebuie să aibă foarte multe paturi de mari arși. Pare la fel ca la aia cu consumul de droguri, că ne propunem să combatem doar consumul, nu și traficul.

Așa și aici! Zice să avem cât mai multe paturi de mari arși, dar nu ne gândim și cum să nu avem mari arși. Asta ar fi o idee!”, a adăugat realizatorul TV, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: