Life

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce a fost victima furtului de identitate. Ce a putut să spună

Mircea Badea, comentariu surpriză după ce a ajuns victima furtului de identitate. Cum a reacționat prezentatorul de la Antena 3.
14.03.2024 | 07:50
Mircea Badea reactie neasteptata dupa ce a fost victima furtului de identitate Ce a putut sa spuna
Mircea Badea, comentariu surpriză după ce a ajuns victima furtului de identitate. Cum a reacționat prezentatorul de la Antena 3. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce a fost victima furtului de identitate. Ce a putut să spună celebrul moderator la scurtă vreme după ce un internaut i-a scris că vrea să achiziționeze ceea ce promovează în reclame.

Mircea Badea, comentariu surpriză după ce a ajuns victima furtului de identitate. Cum a reacționat prezentatorul de la Antena 3

Mircea Badea a lăsat un comentariu surpriză după ce a ajuns victima furtului de identitate pe rețelele de socializare, unde nu este o prezență tocmai activă, așa cum este iubita sa. Cum a reacționat prezentatorul de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Ei bine, gazda show-ului În gura presei nu a avut o reacție tocmai bună, însă a dat de înțeles că nu ar face niciodată reclamă suplimentelor anti-diabetice. Dezvăluirea sa vine după ce un fan i-a semnalizat că vrea să le cumpere.

„Mircea e reală reclama ta și a lui Mihai la suplimente anti-diabetice? Întreb pentru că sunt interesat și știu ce părere ai tu despre unele reclame de acest gen, scuză-mă că îți răpesc poate un minut din timpul tău! 

ADVERTISEMENT

Nici nu știi cât timp mi-ai ocupat tu în 20 de ani de emisiune”, este mesajul primit de moderatorul de la Antena 3, pe contul de Instagram. Răspunsul cunoscutului jurnalist nu a întârziat să apară.

„Doamne ferește. Vezi reclama… la mine pe cont?”, a fost reacția lui Mircea Badea, pe aceeași rețea de socializare. Prezentatorul nu este singura persoană publică care s-a aflat în această situație neplăcută.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă, despre suplimentele alimentare. Ce crede iubita lui Mircea Badea

Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, a dezvăluit la un moment dat ce părere are despre suplimentele alimentare. Frumoasa șatenă susține că toate efectele suplimentelor sunt mult exagerate, unele chiar nedemonstrate de specialiști.

Antrenoarea de fitness recunoaște că apelează la astfel de ”trucuri”, precizând că atunci când se antrenează pentru maraton ia elcarnitină. Acestea sunt nişte geluri cu glucoză, iar după antrenament consumă o băutură cu electroliţi, glutamina şi aminoacizi.

ADVERTISEMENT

„Unii spun că în condiţiile actuale este imposibil ca un organism să funcţioneze corect fără suplimente alimentare. Pe de altă parte, există cei care spun că o alimentaţie sănătoasă şi o odihnă în parametri normali, organismul poate să funcţioneze.

Eu folosesc suplimente alimentare, dar alese cu foarte mare grijă. Nu trebuie să îţi cumperi în primul rând suplimente. Trebuie să îţi reglezi programul alimentari, să te hidratezi suficient.

Suplimentele sunt necesare atunci când eforturile tale depăşesc o limită. Slăbirea nu depinde de suplimente. Batoanele sunt o capcană alimentară. Au multe calorii”, a declarat partenera lui Mircea Badea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT