Life

Mircea Badea îl umilește pe Dan Negru. “Să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc. Încearcă să pară”

Mircea Badea l-a umilit pe Dan Negru. Motivul pentru care realizatorul de la Antena 3 CNN l-a criticat pe fostul să coleg de trust.
13.03.2024 | 08:13
Mircea Badea il umileste pe Dan Negru Sa creada lumea ca el este cult Nu e in opinia mea deloc Incearca sa para
Dan Negru, umilit de Mircea Badea. Sursa foto: Antena 3, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea l-a umilit pe Dan Negru, după ce acesta din urmă a postat un videoclip în care a descris e a vizitat în excursie. Realizatorul de la Antena 3 CNN l-a criticat dur pe prezentator.

Mircea Badea îl umilește pe Dan Negru. Ce a spus despre cunoscutul prezentator

Prezentatorul de la Antena 3 l-a criticat aspru pe fostul său coleg de trust, despre care a spus că încearcă să pară cult în mediul online. Mircea Badea a adus în discuție un clip video al lui Dan Negru, care a vizitat Dublin.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu s-a mai putut abține și a vorbit despre modul în care Dan Negru repetă informațiile atunci când descrie locurile pe care le vizitează.

De altfel, realizatorul de la Antena 3 CNN s-a arătat deranjat de faptul că atât de multe persoane îl admiră pe Dan Negru. Acesta din urmă a fost criticat dur pentru modul în care a vorbit, timp de trei minute, despre subiectul respectiv, repetând informațiile de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

“Eu am că văzut așa-zisa presă, media din România, tot preia orice râgâie Dan Negru când mai citește el câte-o filă din aia de calendar și mai dă câte-un citat care se potrivește ca nuca-n gard ca să creadă lumea că el este cult.

Nu e, în opinia mea, deloc. Încearcă să pară, face eforturi și unii îl cred. Ok! Mi-a trimis și mie cineva un filmuleț făcut de Dan Negru. E pe YouTube. A fost Dan Negru în Dublin, capitala Irlandei.

ADVERTISEMENT

Ne spune de vreo patru ori asta că poate nu am înțeles bine nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Ne spune de vreo patru ori asta! Filmulețul durează trei minute și ceva. E un supliciu.

Pentru o minimă circumvoluțiune, filmul e un supliciu. Ne minunăm puțin de această mare conștiință națională și valoare intelectualo-culturală a țărișoarei și anume, Dan Negru”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii În gura presei, notează stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a început să-l imite pe Dan Negru

În clipul său video postat pe Facebook, Dan Negru a descris o biserică din Dublin transformată în restaurant. Fostul prezentator de la Antena 1 a spus că nu a văzut niciodată așa ceva în România, făcând referire la biserica respectivă.

La un moment dat, Mircea Badea a început să-l imite pe prezentatorul de la Kanal D în legătură cu modul în care a descris biserica din Dublin.

“Biserica asta transformată în restaurant e în Dublin, în centrul Dublinului, capitala Irlandei. E o biserică veche, 1700. Uite orga! Transformată în restaurant. O biserică transformată în restaurant.

Restaurant, ornament, armament, kent, te-am închis. Fazan. Restaurant. Poate că și eu mă transform în restaurant. Ia uitați-vă! Mese, mâncare, biserica asta transformată în restaurant. Doamne, mi s-a scorojit creierul și creierul meu cred că e un restaurant.

Trecem mai departe la restaurant. Cum dracului nu sunt eu miliardar pe planeta asta transformată în restaurant? Vai de capul nostru! Nu există așa ceva pe planeta Pământ”, a mai spus Mircea Badea.

ADVERTISEMENT