Life

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Oana Roman și Ana Morodan au fost umilite cu ”Brânza Regelui”. ”Cu toată dragostea…”

Mircea Badea, declarație surprinzătoare după ce Oana Roman și Ana Morodan au fost păcălite cu ”Brânza Regelui”. Ce a spus vedeta.
08.11.2023 | 08:45
Mircea Badea reactie neasteptata dupa ce Oana Roman si Ana Morodan au fost umilite cu Branza Regelui Cu toata dragostea
Mircea Badea, declarație surprinzătoare după ce Oana Roman și Ana Morodan au fost păcălite cu ”Brânza Regelui”. Ce a spus vedeta. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator de la Antena 3 CNN a avut o reacție neașteptată după ce Oana Roman și Ana Morodan au fost umilite cu ”Brânza Regelui”. Jurnalistul a vorbit deschis despre influencerii din țara noastră.

Mircea Badea, declarație surprinzătoare după ce Oana Roman și Ana Morodan au fost păcălite cu ”Brânza Regelui”. Ce a spus vedeta

Mircea Badea a făcut o declarație surprinzătoare după ce Oana Roman și Ana Morodan au fost păcălite cu ”Brânza Regelui”. Ce a spus vedeta despre influencerii care au pregătit clipuri crezând că sunt dedicate Casei Regale din România.

ADVERTISEMENT

„Asta cu influencereala nu numai că este de interes în România, dar e și generatoare de venituri uriașe. Cum să te uiți pe Instagram la influencerii lui pește, de ce să te uiți când ei prestează doar o infinită pauză publicitară.

Este ca și cum te-ai uita la televizor și nu poti vedea o emisiune, o știre, un film, vezi non-stop spoturi publicitare. N-au conținut, în afară de «Aveți un cod de reducere», în sfârșit.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit un tânăr să păcălească niște influenceri să promoveze un produs care nu există, mai exact, brânza Regelui Carol al III-lea! Nume din online, Ana Morodan, să fim serioși.

Cu toată dragostea, nu e Einstein, dar are sute de mii de fani, mă depășește”, a mărturisit Mircea Badea în emisiunea În gura presei de la Antena 3 CNN, conform dcnews.ro. Oana Roman și Ana Morodan nu sunt singurele vedete păcălite.

ADVERTISEMENT

Cum au fost trase pe sfoară influencerele

Mircea Badea este unul dintre puținii prezentatori care au vorbit despre cum au fost trase pe sfoară multe influencere din România. Mai exact, mai multe persoane publice au primit un pachet care se presupune că venea din partea Principesei Margareta.

În realitate, coletele erau de la un tânăr pe nume Andrei Petroff și de la o instituție fictivă, Curtea Regală a României care nu este deloc Casa Regală a României. Vedetele autohtone trebuiau să promoveze un tip de brânză în mediul online.

ADVERTISEMENT

Autorul păcălelii a vrut să arate tuturor cât de ușor dau crezare influencerii români și care promovează produse îndoielnice. Unul dintre aceștia chiar a vorbit cu patos despre brânză într-o mănăstire imaginară.

Pachetele au fost expediate către 16 vedete, printre care se numărau Alexia Eram, Ioana Grama, Alina Ceuşan, Oana Roman, Ana Morodan şi Filcea Sebastian Andrei, cunoscut drept Domnul Rimă, cât și soția acestuia. Opt dintre cei 16 au răspuns afirmativ.

ADVERTISEMENT