News
notix pixel id

Mircea Badea, reacţie virulentă despre proiectul de relansare a economiei al PNL. L-a făcut praf pe Ludovic Orban

02.07.2020 | 07:40
Mircea Badea, reacţie virulentă despre proiectul de relansare a economiei al PNL. L-a făcut praf pe Ludovic Orban
Mircea Badea a etalat pe Facebook câștigul din pariuri realizat în această lună.
ADVERTISEMENT

După o scurtă vacanță, Mircea Badea a revenit în platoul ”În Gura Presei” de la Antena 3 și a avut o reacție virulentă despre proiectul de relansare a economiei al PNL.

Prezentatorul de televiziune a fost stupefiat de modul în care a decurs festivitatea liberalilor de miercuri seară, atunci când, în prezența lui Klaus Iohannis, a fost lansat planul de economie durabilă din următorii ani.

Badea i-a ironizat pe cei din PNL, așa-zișii ”urmași ai Brătienilor”, despre care a spus că s-au adunat să ”ia lumină de la tătelul Iohannis”.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, atac la liberali, după proiectul de relansare a economiei

Mircea Badea a revenit în forță la pupitrul show-ului său de televiziune și a atacat dur PNL-ul și pe liderii acestuia, premierul Ludovic Orban și pe președintele României, Klaus Iohannis.

În opinia omului de televiziune, întâlnirea liberalilor de miercuri, atunci când a avut loc lansarea unui program economic pentru țară, cu iz electoral, a semănat cu Congresul 14 al comuniștilor.

ADVERTISEMENT

”Nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Am văzut azi Congresul 14 sau ceva de genul la varianta iarbă verde, varianta pășunistă. Toată manifestarea a fost foarte sovietică, cu toate datele alea. Am încercat să îi ascult, dar n-am putu să îi ascult.

Nota generală era bravul cârmaci, desigur Iohannis, să luăm lumină de la tătelul nostru, și partidul și era exact totul ca la Congresul 14 al PCR. Nu zic ca o chestie negativă, doar remarc. Este în ADN-ul nostru”, a spus Badea la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Badea: ”Cenzura începe să funcționeze în cel mai sovietic mod posibil”

Realizatorul emisiunii pamflet de la postul de știri citat i-a ironizat pe liberalii lui Ludovic Orban, despre care a spus că sunt înscriși într-o agendă de tip sovietic.

Toată treaba sovietică se reimpune pe plan mondial. Toată harneala progresistă în care începe să funcționeze din nou cenzura în cel mai sovietic mod posibil în care ți se impun cu forța niște concepte artificiale pe care trebuie să le spui cu voce tare ca să nu creadă cineva că nu ești cu ei

ADVERTISEMENT

Este o întreagă agendă sovietică, fără legătură cu Rusia. Este un festivism sovietic, iar dacă urmașii lui Brătianu cred că e bine așa, atunci sunt în trend cu mișcarea globală”, a spus Mircea Badea, în pasa de la Sinteza Zilei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri