Life

Mircea Badea susține că reținerea lui Colo este excesivă. Ce comparație a făcut pentru a susține asta – Video

10.06.2020 | 15:50
Mircea Badea sustine ca retinerea lui Colo este excesiva Ce comparatie a facut pentru a sustine asta  Video
ADVERTISEMENT

Mircea Badea susține că reținerea lui Alexandru Bălan Colo i se pare excesivă pentru declarațiile în care instiga la abuz sexual.

Mircea Badea, despre reținerea lui Colo

Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 a oferit drept contraexemplu alte declarații, făcute de Traian Berbeceanu despre el, în care spunea că trebuie bătut zilnic unde e prins pe stradă.

ADVERTISEMENT

Badea a comentat în emisiunea de aseară scandalul momentului, în care este implicat vloggerul de pe Youtube, declarând că justiția este pentru unii mumă, pentru alții ciumă, cu alte cuvinte.

„Mă uit pe tot felul de știri care apar. Ați auzit de Colo? Are un canal de YouTube. Tocmai a fost reținut. Și va fi dus în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă. (…) Pe mine m-a luat de ochi asta cu a fost reținut. Deci a fost reținut pentru că a spus asta? (…) Deci, a fost reținut pentru asta? Mie mi se pare excesiv”, a declarat Badea aseară.

ADVERTISEMENT

În continuarea argumentației sale, a reamintit ce spusese despre el Traian Berbeceanu în urmă cu ceva timp.

Realizatorul de la Antenă pune în oglindă cazul vloggerului cu declarațiile lui Berbeceanu

„Îmi aduc aminte ce a spus domnul Traian Berbeceanu. A spus în felul următor despre mine acum un an: Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic. (…) În stradă, aceea este bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește!”, a mai spus prezentatorul.

ADVERTISEMENT

„Eu, personal, nu am o problemă cu ce a scris Berbeceanu. Repet: îl aștept oricând. Și acum, dacă vine, în timpul emisiunii, măcar să-l filmăm în direct. Nu am nicio problemă. Nu mi-e frică absolut deloc. Nicio problemă.

Dar mă gândesc, dacă tot o ardem pe statul de drept, să nu avem un dublu standard. Dacă vloggerul Colo a fost reținut și va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru porcăria pe care a spus-o, păi hai să le punem în oglindă!”, a completat jurnalistul.

ADVERTISEMENT
Tags: