ADVERTISEMENT
News

Mircea Dinescu se mută cu emisiunea de la TVR 1. Pe ce post va rula ”Politică și Delicatețuri”

Autor: Adrian Baciu | 10.02.2021 | 22:18
Mircea Dinescu se mută cu emisiunea de la TVR 1. Pe ce post va rula ”Politică și Delicatețuri”
Mircea Dinescu se mută cu emisiunea de la TVR 1. Pe ce post va rula ”Politică și Delicatețuri”. Sursa foto: tvr.ro

Mutare importantă pe piața media din România. Mircea Dinescu, o figură emblematică în spațiul românesc din ultimele decenii, se mută cu tot cu emisiunea sa de la TVR 1, ”Politică și Delicatețuri”, la un post privat de televiziune.

ADVERTISEMENT

”Achiziția” show-ului de la Televiziunea Națională a fost realizată de recent re-lansatul post Prima TV, potrivit informațiilor celor de la Pagina de Media.

Emisiunea scriitorului și gazetarului Mircea Dinescu are o istorie destul de lungă în media internă. Rulează la TVR din 2014, însă înainte a fost prezentă la postul de știri Realitatea TV.

ADVERTISEMENT

Emisiunea lui Mircea Dinescu, ”Politică și Delicatețuri”, mutare de la TVR 1 la Prima TV

După aproape 7 ani petrecuți pe sticlă la Televiziunea Română, Mircea Dinescu se mută cu a emisiunea ”Politică şi Delicateţuri” la postul privat de televiziune Prima TV.

Pot să spun doar atât: Aveam eu un vers într-o poezie, într-o carte care trebuia să apară înainte de 1989, dar nu mi-au dat voie: Opriţi istoria, cobor la prima.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Politică şi Delicateţuri, din câte ştiu, este printre cele mai urmărite de la TVR. Ştiu că prima este Vedetă populară, apoi este Politică şi Delicateţuri”, a declarant Mircea Dinescu, pentru sursa citată.

Când a fost ultima ediție a emisiunii ”Politică și Delicatețuri” la TVR 1

Mircea Dinescu prezintă această emisiune la TVR 1 încă martie 2014. Înainte de a ajunge la postul public, Dinescu realiza emisiunea la Realitatea TV, post transformat între timp în Realitatea PLUS.

ADVERTISEMENT

Ultima ediție la TVR 1 a acestei emisiuni a coincis cu finalul sezonului și s-a încheiat în urmă cu două săptămâni, pe 24 ianuarie. Coincidență sau nu, Andreea Berecleanu, prezentatoarea Focus 18:00 la Prima TV, a fost invitata lui Dinescu în ultima emisiune ”Politică și Delicatețuri” la TVR.

În cadrul televiziunii publice, Mircea Dinescu era și în juriul emisiunii Vedeta Populară, cu Iuliana Tudor, precum și un invitat frecvent la emisiunile politice ale postului de televiziune.

ADVERTISEMENT

Dinescu este una din personalitățile extrem de cunoscute şi apreciate ale societăţii civile, cu nenumărate intervenţii critice, televizate şi publicistice, în stilul său nonconformist. Pe lângă apariţiile sale în calitate de invitat la diferite talk-show-uri politice, Mircea Dinescu a realizat şi moderat, emisiuni politice de mare audiență.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!