Life

Mircea Geoană, un tată și un socru fericit! Fotografii de senzație de la nunta fiicei oficialului NATO

Ana, fiica lui Mircea Geoană, a făcut nunta la Veneția, iar tatăl ei a publicat primele imagini de la fastuosul eveniment.
04.09.2023 | 11:35
Ana, fiica lui Mircea Geoană, nuntă ca-n filme la Veneția. Primele imagini. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana, fiica lui Mircea Geoană, a avut parte de o nuntă ca-n povești, în Veneția! Secretarul general-adjunct al NATO a publicat primele imagini de la evenimentul care a durat trei zile și trei nopți, în spectaculosul oraș italian.

Primele imagini de la nunta anului! Ana, fiica lui Mircea Geoană, mireasă de poveste la Veneția

În imaginile postate pe contul oficial de Instagram, Mircea Geoană apare alături de soție, Mihaela și fiica lor, Ana, îmbrăcată în rochie de mireasă, cu buchetul de flori în mână. Emoția se poate citi pe privirile celor doi părinți. Despre bucuria de a o vedea pe fiica lor în rochia albă, despre zilele magice de la Veneția, Mircea Geoană a ținut să scrie câteva rânduri.

ADVERTISEMENT

„Nu există emoție mai mare în viața unui părinte decât aceea de a-și conduce copilul spre altar. @anageoana parcă ieri te aduceam acasă de la maternitate. Când a trecut tot timpul ăsta? Suntem mândri de tine. Te iubim la infinit. Mama și tata”, a scris Mircea Geoană la fotografiile publicate pe Instagram.

Ana, fiica lui Mircea Geoană a făcut nunta în weekend-ul 25-27 august 2023, la Veneția, cu doar câteva zile înainte de începerea unui eveniment cultural: Festivalul de Film. Chiar dacă marea petrecere și sărbătorirea iubirii dintre cei doi porumbei a avut loc acum o săptămână, mirii, dar și părinții Anei, au preferat să păstreze discreția. Au apărut abia acum imagini oficiale de la nuntă.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, printre vedetele de la petrecere

Invitații au fost cazați la unul din cele mai scumpe hoteluri din Veneția, Hotel Cipriani. Potrivit adevărul.ro, această nuntă a fost una pe măsura mirilor și a invitaților. Toată organizarea, toată forfota ar fi costat peste două milioane de euro.

La nuntă a fost prezentă și Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV. Vedeta a lăsat discreția la o parte și a publicat câteva imagini, alături de soțul ei, de la eveniment, înainte ca Mircea Geoană să le dezvăluie internauților pozele sale.

ADVERTISEMENT

Carret Cayton, soțul Anei Geoană, a făcut la un moment dat un gest impresionant! Un gest prin care a vrut să își arate respectul și iubirea față de țara alesei inimii sale, România. Americanul a fluturat la un moment dat steagul României. A făcut asta în semn de deschidere față de cultura din care provine partenera sa de viață.

Cu cine s-a măritat Ana, fiica lui Mircea Geoană

În anul 2022, Ana și Garret au făcut o altă petrecere la fel de fastuoasă la Palatul Mogoșoaia. Și anume, cea de logodnă. De altfel, secretarul de la NATO a clarificat, în urma apariției mai multor imagini cu cei doi iubiți pe Instagram, pentru FANATIK faptul că a fost vorba despre o nuntă. Până la lămurirea acestei informații, întreaga presă credea că Ana Geoană se măritase anul trecut.

ADVERTISEMENT

Ana Geoană s-a căsătorit cu Garret Cayton, un important om de afaceri american, nepotul unui milionar de origine poloneză pe nume Jona Goldrich. Cu alte cuvinte, e vorba despre una dintre figurile influente ale comunității evreiești din Statele Unite ale Americii.

Ana Geoană a fost cerută în căsătorie în luna martie a anului 2022, sub clar de lună. Alesul cu care și-a unit destinul a demonstrat, astfel, cât de romantic poate fi. Fata lui Mircea Geoană a spus da fără să ezite „celui mai bun bărbat”. Citatul îi aparține fostului lider al PSD.

ADVERTISEMENT