Sport

Mircea Lucescu are încredere în fiul său în disputele cu Fatih Terim: “Răzvan nu pierde!”

Mircea Lucescu a vorbit despre fostul său rival care se va duela cu Răzvan Lucescu în Grecia. Fatih Terim este noul antrenor al lui Panathinaikos, formație care se luptă la titlu.
03.01.2024 | 22:38
Mircea Lucescu are incredere in fiul sau in disputele cu Fatih Terim Razvan nu pierde
Mircea Lucescu a vorbit despre fostul său rival care se va duela cu Răzvan Lucescu în Grecia. Fatih Terim este noul antrenor al lui Panathinaikos, formație care se luptă la titlu. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Panathinaikos l-a adus pe Fatih Terim la cârma echipei și are ca obiectiv să câștige titlul în Superliga Greciei. Antrenorul turc se va bate cu PAOK pentru îndeplinirea acestei misiuni. Astfel, Mircea Lucescu a avut o reacție despre fostul său rival care se va duela cu Răzvan Lucescu în campionat.

Mircea Lucescu, reacție după ce fostul său rival se va duela cu Răzvan Lucescu în Grecia

Mircea Lucescu a acordat un interviu pentru presa din Turcia în care a oferit și o reacție despre fostul său rival care se va duela cu Răzvan Lucescu în Grecia. Fostul antrenor de la Beşiktaş a mizat pe fiul său în partida pe care PAOK o va avea cu Panathinaikos. Astfel că, Fatih Terim, fost antrenor la Galatasaray, nu va avea nicio șansă în fața lui Răzvan Lucescu în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

“L-am învins pe Fatih Terim în derby-urile din Turcia şi am condus cu Beşiktaş în campionat. Adversarul lui Terim acum este fiul meu, Răzvan Lucescu. Nu cred că Răzvan va pierde meciul cu Terim”, a spus Mircea Lucescu, potrivit turcilor de la fotomac.tr.

Mircea Lucescu a mai discutat și despre duelul controversat dintre Galatasaray și Fenerbahce: “Meciul din Supercupă nu trebuie jucat în afara Turciei. Cred că ar putea fi la Ankara, Antalya și Izmir, care sunt de asemenea potrivite pentru finală.

ADVERTISEMENT

Au fost foarte puțini spectatori la meciul amânat din Arabia Saudită. Meciul final ar trebui să aibă loc pe un stadion plin de fani ai celor de la Galatasaray și Fenerbahce”.

Mircea Lucescu pregătește revenirea în antrenorat

După despărțirea de Dinamo Kiev, Mircea Lucescu pregătește revenirea în antrenorat. Fostul tehnician al ucrainenilor a explicat că și-a luat o pauză după ultima experiență profesională și petrece mai mult timp cu familia.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Lucescu a rămas în contact cu mai multe cluburi cu care ar putea să semneze. Tatăl lui Răzvan Lucescu a mai discutat și despre impactul pe care l-a avut perioada ca antrenor în Ucraina, în timpul războiului cu Rusia.

“În prezent, petrec un timp plăcut cu familia în București, îmi iubesc nepoții. Sunt în contact cu unele cluburi. Preferința mea este să semnez cu un club la începutul sezonului, în iunie. Nu sunt dornic să preiau mandatul la mijlocul sezonului.

ADVERTISEMENT

Ultimul sezon a fost foarte greu în Ucraina. Continuarea războiului dintre Rusia și Ucraina a avut un impact negativ asupra fotbalului. Am fost răniți și psihologic în acest proces. Nu sunt detașat de fotbal, dar vreau să-mi mai odihnesc puțin mintea”, a mai spus Mircea Lucescu, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT