Sport

Turul 3 Conference League. Seară magică pentru familia Lucescu. Rezultatele complete

Dinamo Kiev și PAOK s-au calificat în play-off-ul Conference League după un meci dramatic cu Aris Salonic în Giulești, respectiv Hajduk Split. Seară magică pentru familia Lucescu.
17.08.2023 | 23:11
Turul 3 Conference League Seara magica pentru familia Lucescu Rezultatele complete
Seară magică pentru familia Lucescu în UEFA Conference League. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
17-08-2023
20:31

Seară magică pentru familia Lucescu în cupele europene

Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu s-au calificat împreună în play-off-ul UEFA Conference League. Dinamo Kiev, respectiv PAOK Salonic au câștigat meciurile retur și sunt la două partide distanță de calificarea în grupele competiției.

În Giulești, Dinamo Kiev a învins-o pe rivala lui Răzvan Lucescu din campionat, Aris Salonic, scor 2-1. În tur, grecii câștigaseră cu 1-0. La loviturile de departajare, echipa antrenată de Mircea Lucescu a fost mai inspirată și a câștigat, după două ratări ale adversarilor.

În play-off-ul Conference League, Dinamo Kiev o va înfrunta pe Beșiktaș pe 24, respectiv 31 august. Prima manșă va avea loc în Giulești.

De cealaltă parte, PAOK a câștigat la scor de neprezentare partida retur de pe teren propriu cu Hajduk Split, scor 3-0. În turul din Croația, cele două echipe au remizat alb. În play-off, PAOK va da peste Hearts (Scoția).

Rezultatele celorlalți români din turul 3 Conference League:

  • Levski – Hapoel Beer Sheva 2-1 (2-1, la general)

La oaspeți, Adrian Păun a fost titular și înlocuit la pauză, în timp ce Antonio Sefer a fost rezervă neutilizată. 

  • Beșiktaș – Neftci Baku 2-1 (5-2, la general)

Echipa lui Adrian Mutu a fost eliminată fără drept de apel în turul 3 preliminar al UEFA Conference League de către Beșiktaș. 

17-08-2023
20:18

Maribor - Fenerbahce, întrerupt în minutul 65

Partida retur dintre Maribor și Fenerbahce, care a avut loc în Slovenia, a fost întreruptă aproximativ 25 de minute din cauza unor conflicte violente între suporterii celor două echipe. 

Înainte ca turcii să execute o lovitură liberă, „centralul” portughez Verissimo a decis să întrerupă meciul din cauza izbucnirii unui scandal între suporterii lui Maribor și cei ai lui Fenerbahce. 

Tadic și Zajc au mers în tribune pentru a-i liniști pe fanii celor două formații, însă conflictul a escaladat. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru ca cele două tabere să se calmeze. 

Conform cotidianului turc Fanatik, cearta între cele două tabere a izbucnit de la un banner. Fanii lui Fenerbahce au fost obligați să părăsească stadionul din Maribor. Meciul tur a fost câștigat de Fenerbahce cu scorul de 3-1, iar în momentul întreruperii partidei, turcii conduceau cu 1-0. 

17-08-2023
18:29

Rezultatele de joi din turul 3 preliminar al Conference League

  • Aktobe (Kazakhstan) – Sepsi Sf. Gheorghe (România) 0-1 (1-2, la general)
  • Lincoln (Gibraltar) – FC Ballkani (Kosovo) 1-3 (1-5)
  • Pogon Szczecin (Polonia)  – Gent (Belgia) 2-1 (2-6)
  • Pyunik (Armenia) – Bodo/Glimt (Norvegia) 0-3 (0-6)
  • APOEL (Cipru) – Dila Gori (Georgia) 1-0 (3-0)
  • Austria Viena (Austria) – Legia (Polonia) 3-5 (5-6)
  • Brann (Norvegia) – Arouca (Portugalia) 3-1 (4-3)
  • Dinamo Kiev (Ucraina) – Aris Salonic (Grecia) 2-1 (2-2, 7-6 d.l.d)
  • Ferencvaros (Ungaria) – Hamrun (Malta) 2-1 (8-2)
  • Gzira (Malta) – Plzen (Cehia) 0-2 (0-6)
  • Levski (Bulgaria) – Hapoel Beer Sheva (Israel) 2-1 (2-1)
  • Maccabi Tel-Aviv (Israel) – AEK Larnaca 1-0 (2-1)
  • Nordsjaelland (Norvegia) – FCSB (România) 2-0 (2-0)
  • Riga FC (Letonia) – Twente (Olanda) 0-3 (0-5)
  • PAOK (Grecia) – Hajduk Split (Croația) 3-0 (3-0)
  • Midtjylland (Danemarca) – Omonia (Cipru) 5-1 (5-2)
  • Akureyri (Islanda) – Club Brugge (Belgia) 1-5 (2-10)
  • Besiktas (Turcia) – Neftci Baku (Azerbaidjan) 2-1 (5-2)
  • Hesperange (Luxemburg) – Struga (Macedonia de Nord) 2-1 (3-4)
  • Neman (Belarus) – Celje (Slovenia) 1-4 (1-5)
  • Osijek (Croația) – Adana Demirspor (Turcia) 3-2 (4-7)
  • Partizani (Albania) – Valmiera (Letonia) 1-0 (3-1)
  • Trnava (Slovacia) – Lech Poznan (Polonia) 3-1 (4-3)
  • Rijeka (Croația) – B36 Torshavn (Insulele Feroe) 2-0 (5-1)
  • Alkmaar (Olanda) – FC Santa Coloma (Andorra) 2-0 (3-0)
  • Hearts (Scoția) – Rosenborg (Norvegia) 3-1 (4-3)
  • Luzern (Elveția) – Hibernian (Scoția) 2-2 (3-5)
  • Debrecen (Ungaria) – Rapid Viena (Austria) 0-5 (0-5)
  • Maribor (Slovenia) – Fenerbahce (Turcia) 0-3 (1-6)
  • Derry City (Irlanda de Nord) – Tobol (Kazahstan) 1-0, 5-6 după pen. (1-1)
  • Partizan Belgrad (serbia) – Sabah Baku (Azerbaidjan) 2-0, 5-4 după pen. (2-2)
17-08-2023
16:47

Dinamo Kiev - Aris Salonic 2-1 (Vanat 45+1, Karavaev 85 / Djurasek 39)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Dinamo Kiev s-a calificat dramatic în play-off-ul UEFA Conference League. Echipa lui Mircea Lucescu a câștigat partida cu Aris Salonic, scor 2-1 în Giulești, însă calificarea s-a decis la penalty. 

Scorul s-a menținut intact după „extra time”, iar la loviturile de pedeapsă, ucrainenii au avut nervii mai tari și s-au impus, scor 7-6. Menendez și Odubajo au ratat pentru Aris, în timp ce din partea lui Dinamo Kiev a ratat Parris. În play-off, Dinamo Kiev se va duela Beșiktaș.

Min. 120: Scorul rămâne neschimbat și după extra time, iar calificarea în play-off-ul UEFA Conference League se va decide la loteria loviturilor de departajare. 

Min. 90: Scorul este egal, la general, după finalul timpului regulamentar, astfel, meciul din Giulești intră în prelungiri. 

Min. 85: GOOOL Dinamo Kiev! Karavaev înscrie cu un șut din prima, iar în acest moment situația este egală la general. 

Min. 56: Ferarri îi centrează din partea stângă lui Moberg, însă jucătorul lui Aris ratează contactul cu mingea din doi metri. 

Min. 45+1: GOOOL Dinamo Kiev! Vanat înscrie spectaculos cu o lovitură pe cap. 

Min. 39: GOOL Aris Salonic! Palma recentrează, iar Djurasek înscrie din unghi în poarta lui Dinamo Kiev. 

Min. 25: Șutul lui Moron pe jos de la marginea careului este reținut de Bushchan. 

Min. 1: Partida din Giulești a început!

Dinamo Kiev: Bushchan – Tymchyk, Dyachuk, Syrota, Dubinchak – Yarmolenko, Sydorchuk, Shaparenko, Voloshyn – Buyalskyy, Vanat. Rezerve: Andriyevski, Benito, Bilovar, Brazhko, Diallo, Kabaev, Karavaev, Neshcheret, Parris, Shepelev, Tsarenko, Vivcharenko. Antrenor: Mircea Lucescu. 

Aris: Choutetsiotis – Montoya, Fabiano, Odubajo, Ferrari – Djurasek, Jules, Darida – Moberg, Moron, Palma. Rezerve: Christodoulopoulos, Julian, Matarrita, Menendez, Panagidis, Pavicic, Rupp, Zamora. Antrenor: Apostolos Terzis.

  • Partida se joacă pe stadionul Giulești. Dinamo Kiev are un dezavantaj de un gol după meciul tur. 
17-08-2023
16:26

Fanii lui Aris, depistați cu substanțe interzise în Giulești

Jandarmeria Română a anunțat printr-un comunicat de presă că fanii lui Aris Salonic au avut asupra lor substanței interzise la meciul cu Dinamo Kiev din Giulești: „În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC DINAMO Kiev și FC ARIS Salonic, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Substanțe interzise descoperite de Jandarmeria Română
Substanțe interzise descoperite de Jandarmeria Română

Pe timpul deplasării suporterilor oaspeți către stadionul RAPID Giulești, într-un autocar, a fost depistat un rucsac abandonat, în conținutul căruia se afla o pungă cu materii vegetale ce par a fi din categoria celor interzise de cadrul legal în vigoare.

De asemenea, în alt autocar, asupra unui bărbat, cu vârsta de 27 de ani, au fost depistate șase țigarete confecționate artizanal, având în conținutul lor materii vegetale ce par a fi interzise la deținere.

În acest context, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, cu modificările și completările ulterioare”.

17-08-2023
07:07

Mutu, încrezător că Neftchi se poate califica

În ciuda faptului că Neftchi Baku a pierdut pe teren propriu, scor 1-3, prima manșă a întâlnirii cu Beșiktaș, antrenorul Adrian Mutu crede că formația sa are calitățile pentru a întoarce soarta calificării.

”Totul este posibil în fotbal. Trebuie să depășim decalajul de două goluri, înțelegem asta. Vom încerca să facem tot posibilul și să arătăm respect față de fanii noștri și față de culorile pe care le purtăm.

În mod normal, întâlnești astfel de echipe în Champions League, nu în Conference League. Trebuie să depășim diferența de două goluri, asta e clar. Pentru a face acest lucru, este necesar să folosim experiența unor jucători. Trebuie să ne uităm la multe detalii.

Nu va fi ușor. Vom încerca să dăm 100%. În repriza secundă a meciului tur i-am arătat lui Beşiktaş că putem juca fotbal. De asemenea, ar trebui să știe că nu avem nimic de pierdut și să fie atenți”, a declarat Mutu, la conferința de presă premergătoare partidei retur.

16-08-2023
08:29

Cine le arbitrează pe Farul, Sepsi și FCSB

Arbitrii din Bosnia, Italia și Kosovo vor conduce partidele pe care Farul, Sepsi și FCSB le vor disputa în manșa secundă  turului 3 preliminar al Conference League.

Meciul Flora Tallinn – Farul Constanţa, programat miercuri, de la ora 19:00, va fi arbitrat de Luka Bilbija din Bosnia-Herţegovina. Acesta va fi ajutat de asistenții Damir Lazic şi Marko Peric, iar rezervă va fi Dragan Petrovic.

Arbitrul italian Daniele Chiffi va conduce la centru întâlnirea Aktobe – Sepsi, care va avea loc joi, de la ora 19:00. Chiffi îi va avea ca asistenți pe Filippo Meli și Giuseppe Perrotti, iar ca rezervă pe Livio Marinelli.

Partida Nordsjaelland – FCSB, care se va desfășura joi, de la ora 20:00, va fi condusă de Genc Nuza din Kosovo. El va fi ajutat de asistenții Fatlum Berisha și Arbnor Bullatovci, iar rezervă va fi Dardan Caka.

15-08-2023
11:28

Unde se vede Dinamo Kiev - Aris Salonic

Mircea Lucescu a ales să joace în Giulești meciul Dinamo Kiev – Aris Salonic, din manșa secundă a turului 3 al Conference League, iar telespectatoii din țara noastră vor putea urmări la TV jocul.

Postul Digisport a a nunțat că va transmite pe canalul 1 întâlnirea programată să aibă loc joi, 17 august, de la ora 20:00. În tur, trupa lui Dinamo Kiev a fost învinsă în Grecia, scor 0-1.

10-08-2023
18:08

Rezultatele de joi din Conference League

  • Tobol Kostanay – Derry City 1-0 (Asrankulov 65)
  • Struga – Hesperange 3-1 (Ibraimi 21, 40 pen., 77 pen. / Stoltz 46)
  • Bodo Glimt – Pyunik Erevan 3-0 (Gronbaek 6, Moumbagna 31, Pellegrino 56)
  • – Sepsi va juca în play-off cu învingătoarea acestui meci
  • Sabah Baku – Partizan Belgrad 2-0 (Letic 70, 74)
  • FCSB va juca în play-off cu învingătoarea acestui meci
  • Omonia Nicosia – Midtjylland 1-0 (Bezus 38)
  • Dila Gori – Apoel Nicosia 0-2 (Crespo 45+1, Efrem 64)
  • FC Santa Coloma – Alkmaar 0-1 (Sugawara 75)
  • Legia – Austria Viena 1-2 (Muci 87 / Huskovic 11, 56)
  • Neftci Baku – Beșiktaș 1-3 (Lebon 79 / Aboubakar 14, Muleka 23, Ucan 62)
  • – Adrian Mutu antrenează echipa gazdă
  • Viktoria Plzen – Gzira 4-0 (Bucha 10, Durosinmi 23, Sulc 73, Kopic 90+4)
  • Rosenborg – Hearts 2-1 (Frederiksen 15, Nelson 45+2 / Shankland 79)
  • SEPSI – Aktobe 1-1 (Varga 89 / Elder Santana 65)
  • Valmiera – Partizani Tirana 1-2 (Silva 27 / Cara 58, Grezda 78)
  • FARUL – Flora Tallinn 3-0 (Alibec 48, Budescu 79, Queiros 90+5)
  • Hapoel Beer Sheva – Levski 0-0
  • – Adrian Păun a jucat până în minutul 57 la gazde. Tot atunci a intrat pe teren Antonio Sefer
  • Adana Demirspor – Osijek 5-1 (Svensson 3, Sari 16, Ndiaye 52, 67 pen., Erdogan 88 / Grzan 73 pen.)
  • Arouca -Brann Bergen 2-1 (Mujica 23, Cristo 74 / Warming 80)
  • B35 Torshavn – Rijeka 1-3 (Agnarsson 33 / Jankovic 41 pen., Goda 48, Radeljic 88)
  • Celje – Neman Grodno 1-0 (Ikwuemesi 69)
  • Club Brugge – Akuyreri 5-1 (Spileers 10, Vanaken 40, Skov Olsen 41, Ugor Thiago 45 pen., Yaremchuk 77 / Willard 60)
  • Fenerbahce – Maribor 3-1 (Rodrigo Becao 58, Kahveci 62, Tadic 90+3 pen. / Strajnar 72)
  • Hamrun – Ferencvaros 1-6 (Montebello 89 / Abu Fani 3, Zachariassen 51, Varga 53, 56, 65, Owusu 90)
  • Lech Poznan – Spartak Trnava 2-1 (Marchwinski 46, Velde 63 / Stetina 87)
  • Twente – Riga 2-0 (Sampsted 11, Rots 67)
  • Aris Salonic – Dinamo Kiev 1-0 (Palma 69 pen.)
  • – Mircea Lucescu e antrenor la oaspeți
  • FCSB – Nordsjaelland 0-0
  • Hibernian – Lucerna 3-1 (Newell 46, Vente 73, Obita 90 / Beka 56)
  • Ballkani – Lincoln 2-0 (Korenica 59, Trashi 62)
  • Hajduk – PAOK Salonic 0-0
  • – Răzvan Lucescu este antrenor la oaspeți
  • Rapid Viena – Debrecen 0-0
09-08-2023
19:56

Rezultatele de miercuri din Conference League. Programul de joi

Miercuri, 9 august

  • AEK Larnaca – Maccabi Tel Aviv 1-1 (Faraj 80 / Cohen 64)
  • Gent – Pogon Szczecin 5-0 (Orban 13, 35, 64, Cuypers 40, 45+1)

Joi, 10 august

  • ora 17:00 Tobol Kostanay – Derry City
  • ora 18:00 Struga – Hesperange
  • ora 19:00 Bodo Glimt – Pyunik Erevan
  • Omonia Nicosia – Midtjylland
  • Sabah Baku – Partizan Belggrad
  • ora 20:00 Dila Gori – Apoel Nicosia
  • FC Santa Coloma – Alkmaar
  • Legia – Austria Viena
  • Neftci Baku – Beșiktaș
  • Viktoria Plzen – Gzira
  • Rosenborg – Hearts
  • SEPSI – Aktobe
  • Valmiera – Partizani Tirana
  • ora 20:30 FARUL – Flora Tallinn
  • Hapoel Beer Sheva – Levski
  • ora 21:00 Adana Demirspor – Osijek
  • Arouca -Brann Bergen
  • B35 Torshavn – Rijeka
  • Celje – Neman Grodno
  • Club Brugge – Akuyreri
  • Fenerbahce – Maribor
  • Hamrun – Ferencvaros
  • Lech Poznan – Spartak Trnanva
  • Twente – Riga
  • ora 21:15 Aris Salonic – Dinamo Kiev
  • ora 21:30 FCSB – Nordsjaelland
  • Hibernian – Lucerna
  • ora 21:45 Ballkani – Lincoln
  • ora 22:00 Hajduk – PAOK Salonic
  • Rapid Viena – Debrecen

Turul 3 preliminar al Conference League, fază în care mai avem și noi angrenate trei echipe (campioana Farul, FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe, deținătoarea Cupei României) are loc în perioada miercuri-joi, 9-10 august manșa întâi și respectiv joi, 17 august, manșa secundă. După care se vor juca partidele finale din play-off pentru accederea în grupele competiției.

32 de meciuri în turul 3 preliminar al Conference League

Conference League este competiția cu cele mai multe echipe participante, dovada faptului că în turul 3 preliminar sunt nu mai puțin de 32 de meciuri de jucat, adică 64 de formații încă viseză la intrarea în grupe. Vor rămâne 32 în play-off și sperăm ca acolo să ajungă și cât mai multe dintre cele trei echipe românești calificate în turul 3 preliminar.

ADVERTISEMENT

Din cele trei echipe românești rămase în cursă la acest nivel campioana Farul Constanța este cam singura care are șanse reale de a putea intra în grupe. Dobrogenii au în turul 3 cel mai accesibil adversar, echipa estonă Flora Tallinn iar în play-off ar urma să dea de învinsa dintre Qarabag, mare favorită și HJK Helsinki.

Familia Lucescu joacă în aceeași zi pentru un loc în play-off-ul Conference League

Din acest noian de partide din turul 3 preliminar al Conference League două confruntări ies în relief de la distanță prin faptul că un astfel de eveniment se mai poate întâmpla foarte rar. Este vorba despre faptul că în aceeași seară, joi, 10 august, la interval de numai 45 de minute tată și fiu, ambii antrenori, sunt implicați în meciuri din această competiție.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre familia Lucescu. Mircea Lucescu va conduce pe Dinamo Kiev în întâlnirea de la Salonic, împotriva lui Aris, marea rivală a fiului său Răzvan în oraș. La rândul lui, Răzvan Lucescu, antrenor la PAOK Salonic, va avea parte de un joc special, la Split, în Croația, unde sunt unii dintre cei mai violenți ultrași din fotbalul croat.

Programul meciurilor din turul 3 preliminar al Conference League

Manșa întâi

Miercuri, 9 august

  • ora 20:00 AEK Larnaca – Maccabi Tel Aviv
  • ora 21:00 Gent – Pogon Szczecin

Joi, 10 august

  • ora 17:00 Tobol Kostanay – Derry City
  • ora 18:00 Struga – Hesperange
  • ora 19:00 Bodo Glimt – Pyunik Erevan
  • Omonia Nicosia – Midtjylland
  • Sabah Baku – Partizan Belggrad
  • ora 20:00 Dila Gori – Apoel Nicosia
  • FC Santa Coloma – Alkmaar
  • Legia – Austria Viena
  • Neftci Baku – Beșiktaș
  • Viktoria Plzen – Gzira
  • Rosenborg – Hearts
  • SEPSI – Aktobe
  • Valmiera – Partizani Tirana
  • ora 20:30 FARUL – Flora Tallinn
  • Hapoel Beer Sheva – Levski
  • ora 21:00 Adana Demirspor – Osijek
  • Arouca -Brann Bergen
  • B35 Torshavn – Rijeka
  • Celje – Neman Grodno
  • Club Brugge – Akuyreri
  • Fenerbahce – Maribor
  • Hamrun – Ferencvaros
  • Lech Poznan – Spartak Trnanva
  • Twente – Riga
  • ora 21:15 Aris Salonic – Dinamo Kiev
  • ora 21:30 FCSB – Nordsjaelland
  • Hibernian – Lucerna
  • ora 21:45 Ballkani – Lincoln
  • ora 22:00 Hajduk – PAOK Salonic
  • Rapid Viena – Debrecen
ADVERTISEMENT

Manșa secundă

Miercuri, 16 august, ora 19:00

  • Flora – FARUL

Joi, 17 august

  • ora 18:00 Aktobe – SEPSI
  • 0ra 19:00 Lincoln – Ballkani
  • Pogon – Gent
  • Pyunik – Bodo Glimt
  • ora 19:30 Nordsjaelland – FCSB
  • ora 20:00 Apoel – Dila Gori
  • Austria Viena – Legia
  • Beșiktaș – Neftci
  • Brann – Arouca
  • Dinamo Kiev – Aris – se joacă la Bucureși, pe stadionul Giulești
  • Ferencvaros – Hamrun
  • Levski – Hapoel Beer Sheva
  • Gzira – Viktoria Plzen
  • Maccabi Tel Aviv – AEK Larnaca
  • Riga – Twente
  • ora 20:30 PAOK Salonic – Hajduk Split
  • ora 20:45 Midtjylland – Omonia
  • ora 21:00 Akureyri – Club Brugge
  • Hesperange – Struga
  • Neman Grodno – Celje
  • Osijek – Adana Demirspor
  • Partizani Tirana – Valmiera
  • Spartak Trnava – Lech Poznan
  • ora 21:15 Maribor – Fenerbahce
  • Rijeka – B36 Torshavn
  • ora 21:45 Derry City – Tobol
  • Hearts – Rosenborg
  • Lucerna – Hibernian
  • ora 22:00 Debrecen – Rapid Viena
  • Partizan – Sabah Baku

Ofensiva echipelor mici în această ediție de Conference League

Actuala ediție a Conference League are un caracter aparte prin  faptul că realmente asistăm la o ofensivă a echipelor din lumea de jos a fotbalului european, care au obținut rezultate puțin scontate. Sigur, exemplul cel mai sonor nu vine din Conference League ci chiar din competiția nr.1, Champions League, acolo unde feroezii de Klaksvik continuă să uimească pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

La nivel de Conference League acum în turul 3 preliminar avem echipe din Andorra, Gibraltar, Malta, Insulele Faroe, pentru a le aminti să zicem așa pe cele mai exotice, pentru că prezența formațiilor din Luxemburg, Azerbaidjan, Kazahstan, Cipru, Irlanda nu mai surprinde, ele reușind în ultimii ani chiar să pătrundă în faza grupelor.

Care sunt numele mari prezente în turul 3 preliminar al Conference League

Turul 3 preliminar, la fel ca în orice competiție, rămâne o fază incipientă a acesteia. Deși suntem abia la începutul celor trei cupe europene pentru unele cluburi cu nume grele de pe continent vacanța a fost mult scurtată, în special în Conference League, pentru că pozițiile din clasament la finalul sezonului anterior le obligă acum să pornească de la munca de jos, din etapa preliminară.

În această categorie se află Club Brugge și Gent din Belgia, Twente Enschede și AZ Alkmaar din Olanda, PAOK Salonic și Aris Salonic din Grecia, Fenerbahce și Beșiktaș din Turcia, Bodo Glimt, Rosenborg și Brann Bergen din Norvegia, Hearts of Midlothian și Hibernian din Scoția, Ferencvaros din Ungaria, Hajduk Split din Croația, Austria Viena și Rapid Viena din Austria, FC Nordsjalland și Midtjylland din Danemarca sau Partizan Belgrad.

ADVERTISEMENT