Sport

Mircea Lucescu, concluzii după victoria cu Dinamo: „Trebuie să investească”

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a vorbit despre situația lui Dinamo la finalul meciului amical. Ce spune de noii investitori
05.07.2023 | 22:15
Mircea Lucescu concluzii dupa victoria cu Dinamo Trebuie sa investeasca
Mircea Lucescu, mesaj pentru fanii și conducerea lui Dinamo. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu i-a învins pe cei de la Dinamo cu 4-1, însă legenda „câinilor” nu crede că Ovidiu Burcă ar trebui să se îngrijoreze după această înfrângere clară.

Mircea Lucescu, încurajări pentru Dinamo: „Au dominat pe final”

Mircea Lucescu știe care a fost marele atu al lui Dinamo Kiev contra „câinilor”: „Se vede că am avut mai multă experiență. Se vede că a fost doar un meci de antrenament, nu poate fi interpretat altfel. Am folosit toți jucătorii. 

ADVERTISEMENT

Cei de la Dinamo parcă s-au descătușat pe final de meci și au avut mai multă încredere. Cu multă timiditate au abordat jocul”, a spus antrenorul ucrainienilor, conform gsp.ro.

„Il Luce” a găsit motivele pentru care jucătorii lui Ovidiu Burcă au început slab meciul: „A fost un meci de antrenament pentru ambele echipe. Dinamo a intrat cu teamă în joc. Am văzut respect pentru numele echipei adverse”.

ADVERTISEMENT

Însă „alb-roșiii” i-au lăsat o impresie bună lui Lucescu în ultima parte a meciului: „De asta au început rău, dar pe final au dominat, au avut mai multă încredere. Mai au nevoie de timp. Pentru noi a fost un meci important. Au fost mulți jucători care au arătat că vor să devină titulari”.

Mircea Lucescu: „Sper ca Dinamo să treacă peste această perioadă, până se construiește stadionul”

Fostul antrenor al lui Dinamo consideră că o parte din forța echipei vine din tribune: „Totul la Dinamo va depinde de suporteri. Cu fanii, jucătorii au mai multă încredere în ei, acum s-a văzut că nu au fost suporteri. Doar cu rezultatele pot veni și jucători mai buni, trebuie să investească.

ADVERTISEMENT

Dar a fost un meci de antrenament. Nu e vorba de emoții când joc cu Dinamo. Dinamo rămâne o echipă de suflet. Echipele importante din România au fost preluate de oameni cu posibiliăți”.

Mircea Lucescu e sigur că Dinamo va reuși să își revină financiar când va evolua pe noul stadion din Ștefan cel Mare: „Mă refer la CFR Cluj, la Rapid, la FCSB e Gigi Becali. Sper că și la Dinamo se va întâmpla ceva. Eu sper ca Dinamo să treacă peste această perioadă, până se construiește stadionul.

ADVERTISEMENT

Infrastructura ajută foarte mult echipa să facă rezultate. Dinamo are nevoie de stadion. Atunci vor fi alte posibilități”, a mai declarat antrenorul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT