Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mircea Lucescu, gest incredibil imediat după victoria lui Dinamo la Farul. Ce a făcut a doua zi dimineață

Andrei Nicolescu a rămas impresionat de gestul incredibil al lui Mircea Lucescu după Farul - Dinamo, scor 0-2. Marele antrenor a fost primul care i-a felicitat pe „câini”.
13.02.2024 | 18:37
Mircea Lucescu gest incredibil imediat dupa victoria lui Dinamo la Farul Ce a facut a doua zi dimineata
Mircea Lucescu, gest incredibil imediat după victoria lui Dinamo la Farul. Ce a făcut a doua zi dimineață. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a intrat la antrenamentele lui Kopic la Dinamo înaintea confruntării cu Farul Constanța, iar „Il Luce” le-a purtat noroc „câinilor roșii”. Andrei Nicolescu a dezvăluit că legendarul antrenor a fost primul care l-a sunat în această dimineață.

Mircea Lucescu, gest incredibil imediat după victoria lui Dinamo la Farul. Ce a făcut a doua zi dimineață

„Câinii roșii” au surprins pe toată lumea și au învins cu 2-0 la Farul Constanța, iar acum se apropie în clasament de Poli Iași. Horia Ivanovici este singurul român care a anticipat rezultatul bombă de la Ovidiu, așa cum a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a dezvăluit ce gest incredibil a făcut Mircea Lucescu a doua zi după succesul cu Farul Constanța. Antrenorul român care este așteptat cu brațele deschise la Dinamo i-a felicitat de la prima oră a dimineații pe „câinii roșii”.

„Am tot avut cu Mister niște discuții săptămâna asta, am avut întâlnirile cu domnul Mircea Lucesc, am avut întâlnire cu suporterii. Pe lângă întrebarea dumneavoastră vreau să îi mulțumesc domnului Mircea Lucescu că astăzi de dimineață a fost primul care m-a sunat să ne felicite.

ADVERTISEMENT

Este un gest de mare, mare domn. Ce m-a impresionat este faptul că Mister a căutat încă un motiv pentru care să arate jucătorilor că au nevoie de o energie suplimentară. Gestul acela cu banderola pe mână a fost un semnal pentru toți și cred că Dinamo are nevoie din când în cand nevoie de astfel de lideri care să dea un semnal.

A purtat special o banderolă cu câinii roșii în timpul meciului și asta tocmai pentru a da un impuls suplimentar jucătorilor. Erau câinii roșii, simbolul din 1970 și modul în care erau percepuți. Este un gest de lider pe care ar fi mai bine dacă și alți dinamoviști ar putea să îl facă pentru a arăta puterea acestui club și pentru a crea unitate.

ADVERTISEMENT

Un gest care a emoționat multă lume și inclusiv jucătorii au simțit energia”, a spus Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Andrei Nicolescu, detalii despre lovitura lui Dinamo: „Are o cotă foarte bună”

După plecarea lui Lucas Alves în Vietnam, Dinamo se pregătește să îl transfere pe Edgar Ie. Stoperul din Guineea – Bissau este foarte aproape să semneze cu „câinii roșii”, iar Kopic să își rezolve problemele din defensivă.

ADVERTISEMENT

„Încercăm să aducem un fundaș central. Să sperăm că îl și putem aduce. Este un fundaș de origine franceză, cu o cotă foarte bună și eu sper să reușim să facem astăzi transferul. Are cetățenie portugheză și a jucat în Turcia la Bașaksehir: Edgar Ie se numește.

Sper să reușim să îl aducem pentru că altfel s-ar putea să dezamăgim dacă nu putem să-l închidem. Aș fi vrut să semneze întâi, să fiu sigur că totul e în regulă”, a mai spus administratorul special.

Mircea Lucescu, GEST IMPRESIONANT dupa Farul - Dinamo 0-2 | Ce a facut Kopic in timpul meciului

ADVERTISEMENT