Sport

Mircea Lucescu, la inaugurarea noului stadion „Rapid”: „Vreau să-i mulțumesc lui Gigi Becali!”

Mircea Lucescu a vorbit, la inaugurarea noului stadion „Rapid”, despre gestul lui Gigi Becali de a găzdui echipa de U19 a celor de la Dinamo Kiev la baza FCSB-ului.
26.03.2022 | 20:10
Mircea Lucescu la inaugurarea noului stadion Rapid Vreau sai multumesc lui Gigi Becali
Mircea Lucescu a vorbit, la inaugurarea noului stadion „Rapid”, despre gestul lui Gigi Becali de a găzdui echipa de U19 a celor de la Dinamo Kiev la baza FCSB-ului
ADVERTISEMENT

În cadrul evenimentului de inaugurarea a noului stadion din Giulești, „Il Luce” a fost antrenorul Legendelor Rapidului în partida de old-boys cu Poli Timișoara. Meciul demonstrativ a fost câștigat de Rapid cu 2-1.

Mircea Lucescu, la inaugurarea noului stadion „Rapid”

Tehnicianul, în vârstă de 76 de ani, i-a mulțumit lui Gigi Becali, pentru faptul că a primit, la baza FCSB-ului, echipa de U19 a celor de la Dinamo Kiev, care a trebuit să plece din Ucraina, din cauza războiului pornit de Rusia.

ADVERTISEMENT

Totodată, Lucescu le-a mulțumit și oficialilor de la Rapid, pentru faptul că le-au permis celor de la Dinamo Kiev U19 să-și dispute meciul, de pe 7 aprilie, din Youth League, contra portughezilor de la Sporting Lisabona, pe noul stadion „Rapid”.

„Cei de la Dinamo Kiev U19 participă în Champions League. Sunt o echipă bună, au bătut Bayern, Barcelona.

ADVERTISEMENT

Vreau să-i mulțumesc lui Gigi Becali pentru că a acceptat să-i găzduiască în bază fără niciun cost.

De asemenea, le mulțumesc și celor de la Rapid, pentru că acest stadion va organiza jocul”, a declarat Mircea Lucescu, pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a vorbit și despre atmosfera senzațională pe care suporterii Rapidului au făcut-o pe noul stadion din Giulești.

„Îmi doream de mult timp să văd în România un astfel de stadion. Publicul are o mare influență, va stimula în sens pozitiv jucătorii.

ADVERTISEMENT

Atmosfera este senzațională. Fotbalul fără această atmosferă nu poate să progreseze, aici am avut noi o problemă în ultimii ani, când stadioanele au fost mai mult goale”, a mai spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, dorit la FCSB

Prietenia dintre Mircea Lucescu și Gigi Becali ar putea trece la următorul nivel. Din informațiile FANATIK, Gigi Becali plănuiește ca, în vară, să-l aducă pe „Il Luce” pe postul de manager general al echipei pe care o patronează.

ADVERTISEMENT