Sport

Mircea Lucescu le dă speranțe lui Rapid și U Craiova în lupta la titlu. Cum își explică eșecul giuleștenilor din Bănie

Mircea Lucescu a vorbit despre lupta la titlu, unde o vede favorită pe FCSB, însă crede că Rapid și Universitatea Craiova pot să facă o răsturnare de situație.
02.04.2024 | 19:06
Mircea Lucescu le da sperante lui Rapid si U Craiova in lupta la titlu Cum isi explica esecul giulestenilor din Banie
Mircea Lucescu, despre lupta la titlu. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultima etapă de play-off, FCSB a câștigat cu Farul, iar Universitatea Craiova s-a impus în fața celor de la Rapid. Șansele liderului din SuperLiga în lupta la titlu au crescut, dar Mircea Lucescu nu este sigur de reușita “roș-albaștrilor”.

Mircea Lucescu le dă speranțe lui Rapid și U Craiova în lupta la titlu. Cum își explică eșecul giuleștenilor din Bănie

Mircea Lucescu le dă speranțe celor de la Rapid și Universitatea Craiova în lupta la titlu. “Il Luce” o vede favorită pe FCSB, însă susține și că ar putea exista o răsturnare de situație.

ADVERTISEMENT

Lucescu a explicat și înfrângerea Rapidului de pe Ion Oblemenco. Nea Mircea este de părere că giuleștenii s-au relaxat în duelul din Bănie și a dat un exemplu personal.

“Nu cred că Steaua (n.r – FCSB) mai poate pierde titlul, dar în fotbal se poate întâmpla oricând o răsturnare de situație. Am văzut și Craiova cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Cei care au fost în fotbal, acolo, în prima linie, își dau seama ce se poate întâmpla într-un meci. S-au relaxat cei de la Rapid. Și eu am pierdut un meci important, aveam 2-1, am ajuns în superioritate numerică și am pierdut 2-3″, a spus Mircea Lucescu, pentru Digi Sport.

Sorin Cârţu nu o vede pe Universitatea Craiova în lupta pentru titlu: “Eforturile noastre nu sunt canalizate acolo”

Sorin Cârțu nu mai crede în șansele la titlu ale Universității Craiova după punctele pierdute ușor în sezonul regulat cu adversare accesibile precum Poli Iași, UTA Arad și U Cluj.

ADVERTISEMENT

“Am declarat că luptăm pentru locul doi, dar în lupta noastră cu Rapid, CFR și Farul trebuie să fim foarte atenți în meciurile directe. Nu sunt canalizate eforturile noastre pentru titlu, s-a considerat că titlul a fost compromis.

Am pierdut atâtea meciuri și ne-am bătut joc de atâtea puncte. Cel puțin 10,12 puncte am pierdut în meciuri unde conduceam cu 2-0 la pauză și se termina la egalitate. Sunt două puncte pierdute, nu un punct câștigat. 

ADVERTISEMENT

rebuie să fim neapărat în cupele europene, nu să se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut. Stai doi ani la rând așa și începi să te obișnuiești prost”, a declarat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT